STRESS!

(Don't forget das videoblogg längst ner! Sabina hade liksom slut på idomin! :O)

GAH! vad jag är stressad!
Stress stress stress. Tusen saker som skall hinnas med och göras (och vi har ännu inga värre läxor...)! Hmm.. när skall man kunna ta det lite lugnt? :/ Eller iofs, på lördag kommer jag nog ta det lugnt, eller i alla fall lugnare! Då skall jag och Patrik på en liten utflykt till Varberg hade vi tänkt! Så det så. Trevligt värre :) Men, men nu till denna dagen.

Idag var en seg skoldag, det kändes verkligen som vi var där i typ 2 dagar. Matte och samhäll på samma dag är inte tumme upp (vissa av er lär veta varför...).. Hm. Men a vi hade ändå rätt kul tycker jag, gillar klassen mer och mer vi verkar funka bra de flesta av oss me varandra tycker jag :). Och jag blev förresten även någon form av "programutvecklingsrepresentant" eller nå idag med, Tumme upp! Så affärsprogrammet kan fortsätta va bäst :).

Btw, vi fick tillbaka de hemska mattediagnoserna.. Jag, som hade MVG i slutbetyg i Matte på grundskolan, fick 28/42 rätt.
Bajs?.

Förresten köpte jag en alldeles utomordentligt finfin termosmugg idag med! Fynd. Se bild nedan.Vi <3 Samhäll?


Införskaffad* Åhlens 79:-. Hoppas den kommer spara pengar åt mig!Dagens lilla videoinlägg! Sabina rider Christian (JA, bokstavligt asså) och berättar lite om sin dag!


GODNATT.

Kommentarer
Postat av: Sabina

EJ SERIÖST VIDEOINLÄGG :D!

2009-09-03 @ 22:46:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0