Synvillan.

Till att börja med - Sorry för jag bröt löftet om att uppdatera, tiden rann iväg och jag hann helt enkelt inte :(

Men, hur som helst, jag har haft en helskön helg måste jag säga! Både spännande och bara allmänt bäst liksom :) I lördags var jag och Patrik och kollade in gamla SVT-huset, "Synvillan" i Örgryte... Lite småläskigt. Vi var busiga och hittade ett sätt att ta sig in i det fallfärdiga gamla TV-huset. Väl inne var vi lite smårädda med tanke på att vi trodde oss vara ensamma i ett meeegastort hus fyllt med studios med mera. Men när vi kommit in en bit, hör vi röster. Shiett. Med tanke på att halva huset är nerklottrat av olika gäng, blev vi en aning rädda måste jag erkänna, så vi tog oss snabbt och mycket smidigt oss ut igen ur det gamla mediametropolet. Dock är vi lite besvikna på att vi inte lyckades ta oss in i Studio 1, där alla balla TV-program spelats in under åren, så därför tänkte vi att vi skulle samla ihop lite folk och ta oss dit tillsammans, innan huset är rivet (det håller på att rivas nu tyvärr).

Känns som att gå omkring i ett hus fullt med historia när man kikar omkring i huset. Spännande är det faktiskt. Tänk att det var därifrån man först meddelade världen att Palme var död, tänk att det var där man skrev en stor del av Sveriges TV-historia. Hmm, lite ball faktiskt att vi lyckades ta oss in. Men, men. Hoppas vi kommer längre in nästa gång, och att vi är fler! :D Här nedan kommer lite bilder så ni vet vad ni ger er in på om ni är på :D hahahha!


f.d. entré...


Det finns gott om spår kvar av vad som tidigare fanns innanför grindarna...Ja, det var då här vi lyckades komma in. Och lika snabbt var vi tnugna att ta oss ut! Haha, men det var kul xD

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0