För gulliga.

Visst är jag och Cissi för gulliga? :O :D hahha


Simkort men ingen iPhone...

Ja, det är tyvärr sorglig sanning. Jag tycker nästan det är en förolämpning att jag får ett brev från telia, där man då tror att det står något i stil med "uuursäkta (ja de är skyldiga mig en ursäkt) förseningen, men nu kan du hämta din iPhone på posten". MEN så står det "Hej, här är ditt nya simkort". Jag skall kutta dem! Gah, vad fan skall jag med simkort till utan telefon... värdelöst. Kunde dom inte skickat allt samtidigt liksom?

värdelöst som sagt.

Men men, skoldagen var relativt tråkig (kärnämnesdag -.-). Och har en del plugg att göra i helgen vilket suger. Men kommer ändå bli bästa helgen hoppas jag på! Imorgon skall jaaag bli interjuvad av Isabelle, så hoppas jag inte blir alldeles för well-done. :) Men det blir trevligt!

Så, hoppas ni alla har det finfint. Och vad ni än gör, BOJKOTTA TELIA NÄR DET GÄLLER ATT BESTÄLLA IPHONE. Börjar med all rätt bli alldeles för arg på dom nu!

-  Sunshine  -


Hvitfeldtska :) A1AB ^^ Idag "minglade" vi förresten med tvåorna :D Så härligt att de föesta på affär är sociala!! :D


Hade sällskap med Patrik efter skolan :) Najsnajs vi hade askul tillsammans ;) hahaha

Halleluljah :D

Halleluljah, vad glad jag är just nu. Jag har det bara bäst och är hur lycklig som helst. :) Känns alldeles underbart :) Dagen var bäst av lite olika anledningar (trots alldeles för sega lektioner!). Så, tumme upp.

Förövrigt upptäckte jag idag att min mattelärare för in typ om man kommer 10 minuter sent som "ogiltig frånvaro" på PingPong eller vad det nu heter (skolplatsen kanske?). Så, hittils har jag haft 10 minuters "skolk" på gymnasiet = 2% av hela tiden jag varit där tydligen :O låter mycket tycker jag!

Nu skall jag snabba mig att käka något och sedan skall jag plugga lite så jag slipper göra det i helgen när jag skall ha mycket roligare saker för mig! (bland annat äta citronsorbet och lära mig gångertabellen ;D). haha.

Så, chaoo allihopa ^^ (btw, bra version av Halleluljah nedanför bilderna:D)

sexy sunshine.


Göteborg är som finast i vackert väder :)


A part of my life (meellan raderna som sagt ^^)


Alexandra Burke - Halleluljah <3

Göteborg - Vallda, 2 timmar.

Hej allihopa! Först nu, typ vid klockan 18 är man hemma om man försöker åka hem med Västtrafik från Göteborg, mitt i rusningstrafik... (Denna väg tar ca 25 minuter med bil). Jag förstår inte riktigt ekvationen måste jag säga... Liksom vill man ens att folk skall pendla?

Herregud... Aja, fick renskrivit intervjun lite på bussen hem i alla fall! Det var skönt...

Förresten gillar jag verkligen Försäljning & Serviceläraren.. Haha, lyckas kamma hem många "pluspoäng" av honom när tillfällen ges ^^ Underbart :D hahah.

Fyy jag vill reedan ha helg känner jag! Och det är bara tisdag. That sucks. Men, men helgen kommer bli bästbäst så det är värt väntan tycker jag allt :). Bara jag blir frisk! Nu har jag liksom sjuuukt ont i halsen och det är inte kul :( Tummener på halsont!. Well, well. Nu skall man väl ta och fixa något att äta så man orkar sätta igång med plugget igen sen! hmf, jag känner för att skriva något intressant men vet inte riktigt vad. Help?

- Sunshine -


Murschteekers ;) Cissi, Thereze och Alibaba <3 :)


Bussplugg -.- fett segt JAO.

MåndagsHiss & MåndagsDiss!


Leende - Livet blir myyyyket roligare och behagligare med ett leende på läpparna! Så det så. Det borde fler ta lärdom av!


Vill se fler lika glada som jag var på denna bild från idag!Tystnad - Och idag en feet diss på att behöva undanhålla vissa saker för vissa. That sucks. :O Men, men, that's life... Even if I hate it.


---> Men jag är ändå världens lyckligaste! Trots mina små hemligheter.... :)

Porrigt.

Japps, det var det allt idag :) På många sätt ;) Men dels på morgonen på idrotten (jag hade aallldeles för ont i halsen så jag var inte med, utan agerade längdhoppsmätare istället). Då blev jag bjuden på privat erotisk dans av Cissi och Alicia :O (se bilder nedan!) Jisstanes säger jag bara! ... Idag har jag även vart oootroligt duktig och pluggat en del, det känns fint. Så det så. Och så fick jag just dampelidampryck på mi madre, men det hör typ inte riktigt till saken :P Men ändå..

Och, förresten i Lördags såg jag (och nej jag är inte seg jag har bara ett alldeles för upptaget liv :O) premiäravsnittet av Andra Avenyn! Tummeupp! Längtar redan till nästa avsnitt som kommer hmm... Imorgon! :D Wie! Goodie på det :)

Och imorgon skall jag upp tiiidigt trots att jag börjar 12:55.. :S Skall med 06:58-bussen för att plugga hela förmiddagen! :D Tänkte få gjort massor, hoppas det går bra (a) hehe, men känner mig iaf grymt duktig som ens orkar tänka tanken.... -.-


I Like The Moooves ;);)


Too damn Sexy asså :O


Alicia var porrig i gropen :O


Morgonens två porrisar :) Men, ingen slår en viss annan porris :):) <3


Och Line var på språng med krattan, dagen till ära!


Synvillan.

Till att börja med - Sorry för jag bröt löftet om att uppdatera, tiden rann iväg och jag hann helt enkelt inte :(

Men, hur som helst, jag har haft en helskön helg måste jag säga! Både spännande och bara allmänt bäst liksom :) I lördags var jag och Patrik och kollade in gamla SVT-huset, "Synvillan" i Örgryte... Lite småläskigt. Vi var busiga och hittade ett sätt att ta sig in i det fallfärdiga gamla TV-huset. Väl inne var vi lite smårädda med tanke på att vi trodde oss vara ensamma i ett meeegastort hus fyllt med studios med mera. Men när vi kommit in en bit, hör vi röster. Shiett. Med tanke på att halva huset är nerklottrat av olika gäng, blev vi en aning rädda måste jag erkänna, så vi tog oss snabbt och mycket smidigt oss ut igen ur det gamla mediametropolet. Dock är vi lite besvikna på att vi inte lyckades ta oss in i Studio 1, där alla balla TV-program spelats in under åren, så därför tänkte vi att vi skulle samla ihop lite folk och ta oss dit tillsammans, innan huset är rivet (det håller på att rivas nu tyvärr).

Känns som att gå omkring i ett hus fullt med historia när man kikar omkring i huset. Spännande är det faktiskt. Tänk att det var därifrån man först meddelade världen att Palme var död, tänk att det var där man skrev en stor del av Sveriges TV-historia. Hmm, lite ball faktiskt att vi lyckades ta oss in. Men, men. Hoppas vi kommer längre in nästa gång, och att vi är fler! :D Här nedan kommer lite bilder så ni vet vad ni ger er in på om ni är på :D hahahha!


f.d. entré...


Det finns gott om spår kvar av vad som tidigare fanns innanför grindarna...Ja, det var då här vi lyckades komma in. Och lika snabbt var vi tnugna att ta oss ut! Haha, men det var kul xD

Morgonplugg Y

Idag har jag varit alldeles för duktig - jag vaknade klockan 9 av någon märklig anledning och beslutade mig för att stiga upp och läsa Försäljning & Service! Fick läst hela läxan, bara instuderingsfrågorna kvar. Känner mig too good liksom.

Har just avnjutit en god frukost med lilla mammsen och skall nu fixa iordning mig för att åka in till Göteborg! Kommer vara där till imorgon :) Tumme upp!

Uppdatering kommer ikväll, promise ;) Kyssar och kramar!

- Sunshine -


*Henrik är duktig*

Så det så!

Hmf, ikväll var jag med Daniel, Fredrica och Karl-Oskar. Det var trevligt, men som tack för det mycket brutala våldtäcktsförsöket jag utsattes för av Karl Oskar (samt en pet-flaska), så väljer jag nu att publicera denna oerhört charmerande bild på allas vår Karl-Oskar. :)God natt. Lång dag imorgon <3

- Sunshine -

Strax utgång :)

Tjenna! Idag interjuvade jag Isabelle på Kafé Vanilj på Kyrkogatan :) Grillade henne lite smått ;) Delar av interjuvn kommer att komma i senare inlägg. Förövrigt var det en seg dag med Samhäll och Information & Layout... Men som sagt morgonen var najs :) Och maten va grymt god idag enligt mig - Lasange <3. Me like.

Men nu skall jag som sagt ut! Skall till Danne och där skall jag träffa några jag inte sett påalldeles för länge <3 Myys!

Uppdaterar nog sen igen, kyss sålänge <3

-  Sunshine  -


Isabelle, mitt interjuvoffer :D


*Lycka* Sista lektionen för veckan avklarad ;)I Love.


Interjuv :)

HejHopp, idag har jag myig sovmorgon! Tummeupp. Egentligen borde jag spendera den i min Försäljning & Service-bok eftersom jag inte vill syssla med den hela helgen, men nej, det orkar jag inte! Wayys för jobbigt liksom. Istället har jag kopplat in iPoden till högtalarna och lyssnar på kön musik. För närvarande någon märklig låt på franska som jag inte förstår ett piss av :P. Men ändå, den är skön. Dom säger typ "chachoroooprefere, cachoroprefere"... -.- Fint, fint och jag antar att min stavning där var bäst.

Nu skall jag in till Göteborg och Café Vanilj, där jag skall göra en interjuv med Isabelle Wingård. Tumme upp på morgonfika! Hon skall bli totalt grillad! Nej jag skall faktiskt vara snäll! Hoppas btw att ja kommer på intressanta följdfrågot så det blir något intressant stoff :)

I eftermiddag skall jag även lämna in tre jobbansökningar hade jag tänkt, hoppas på dem ;)

- Sunshine -


Hejsan hoppsan EGOPIC.

Weyy hyfsat kul samhäll och fritidskortet fixat!

Tjolahoppsan allihopa :) Idag blev jag faktiskt lite förvånad över mig själv - jag tyckte inte samhäll var rätt okey idag faktiskt! Skrattade rätt mycket! Dock började dagen seeegt med engelska -.- Huff, sega timmar det där!

(Förövrigt ger Yoggi Yalla Jordgubb Lime en sur bismak i halsen vilket ej är så behagligt.)

Efter skolan såg jag även till att skaffa mig ett fritidskort (tjohooo åker så mkt jag vill till 9 december!). Hoppas man hinner utnyttja det väl men det gör man om jag får bestämma ;)

Och förresten längtar jag till Lööördag! Massor! Så de så. Och till imorgon. Imorgon skall jag träffa några underbaringar ja inte träggat på alldeles för länge! Tumme uupp!

Nej, nu skall jag käka! Sedan blir det pluggkväll :/ Interjuv med Isabelle imorgon!

-    Sunshine.    -


Fritidskort = Bra :)

Fotboll på Heden...

Don't miss thie vidobloggish i slutet av inlägget ;) <3

Japps idag var alla tröttisar som var på Sticky Fingers igår på Heden i Göteborg och spelade fotbollsturnering!... Jag, som såklart lyckades slippa denna onödiga plåga, fick sitta och vara "hejarklack" för klassen. Vi hade en alldeles utomordentligt tjusig hejarramsa som ni kan se här nedan. Förövrigt var jag och Patrik i stan länge efter turneringen, najs najs på det! Nu har jag pluggat lite engelska och kollat lite i kalendern för att planera upp kommande plugg en aning. Till på onsdag skall 3 kapitel i "Försäljning & Service" vara lästa (jag är långsammast på att läsa) och man skall ha svarat på massor av frågor... Så jag får väl börja med det i god tid! Känner mig även grymt duktig som började med måndagens spanskaglosor redan nu.

Men men, nu skall jag väl strax gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon!
Sunshine.


Patrik, jag, Louise <3


Oh, jag slapp! :D


Louise, Sabina <3 A1AB ;D


Snackar vi heta brillor eller heta brillor? :O


Våran snygga hejarramsa!


Dagens videoblogg med Cesilia, Alicia, Jag och Patrik!


Home again!

Då var man hemma igen från Sticky Fingers :D Nice kväll var det tycker jag! Sabina tog bra bilder med sin kamera, de kommer imorgon... Men sålänge kan jag stolt presentera en videoblogg samt mobilbilder. Enjoy!

Tack allihopa :)

Btw, imorgon är det fotbollsturnering -.- Men men, blir mys ändå ;)


Therese och jag! :D


Har man behov så har man... ^^


Sticky Fingers!


Victor :P Mina mobilbilder blir inge bra, men ändå!


Henrik & Alicia <3


Och den alldeles utomordentligt fina lilla videobloggen. :)

Sticky Fingers Tonight!

Schooo alla läsare! Idag var en skiiitbra dag mellan typ klockan 10:50 och 12:00 tycker jag <3. Så ni vet allihopa... ^^ Men annars var dagen rätt chill med jag märker att Försäljning&Serviceläraren gillar mig! Fett najs!

Men ikväll skall jag på Hvitfeldtskas insparksfest på Sticky Fingers i Göteborg! Blir najsnajs förhoppningsvis! Skall strax kila, men hoppas ni har det bäst!

Sunshinehug <3


Sticky Fingers nästa :)

We are Golden.

Hejsan hoppsan och god morgon och tjolahoppsan!
Idag är jag Pigg ännu så länge! Underbart. Termosmuggen med kaffe är redo, böckerna nerpackade, och Henrikiordningfixad - 15 minuter för tidigt! Wihoo :D

Nu skall jag strax iväg till bussen (jag vet att vi börjar 12:10, men jag och Alicia skall vara duktiga och morgonplugga lite i biblioteket hade vi tänkt!)... Men hela denna morgonen har jag lyssnat på samma braiga låt, me like it! We are Golden - Mika. Fantastisk låt som jag började lyssna på under kårholmsveckan(saknar btw den fett mycket) iår.

Ikväll blir det paaarty på Sticky Fingers i Göteborg BTW :D <3 Hvitfeldtskas insparksfest ;)


Goooodmorning <3


Mika - We are golden

Fuck Telia.

Okey, letade upp vart man kan se leveransstatus på sin iPhone.. och a ni ser ju själva. FUCK telia. 3 veckor!? och jag beställde den 10 augusti! Dåligt!


HAT.

En sån jävla dag.

Jag säger bara s t r e s s .
-Det har min dag verkligen varit fylld av. Började med att jag försov mig en timma (tack Alicia som ringde och väckte mig!!), så jag fick fixa iordning på 5 minuter (ej lyckat) och därefter rusa till bussen. Därefter fick jag springa ända från Liseberg till Hvitfeldtska (vilket var alldeles för långt med tunga kassar och änny tyngre väska). Så, Gah. Matteläraren var dock snäll och det gick fint, kom till slut bara 15 minuter sent (jag är gryym!*).

Hur som helst, efter matten (döden) så var det den första idrottslektionen... Utegympa på typ nån "fysiken" som ligger vid typ vid Chalmers Högskola. Hmm. Bara tanken på att 3 av mina år skall bestå av den jobbiga typen av idrottslektion får mig att... hmm. Spy?. Jag kan ju bara säga att uppvärmningen var som mina gamla gympalektioner (hela då alltså) *3 minst. Men, men.. Får väl vänja mig vid hur det är att gå på en "riktig" skola! :D Efter denna idrtottslektion blev det även stress stress till Engelskan... Men sedan var det rätt chill. Så när som på att vi under spanskadiagnosen fick stå ut med en alldeles för lång och irriterande typ krigstutaövning. Vi fick sitta och lyssna på nån fuckad tuta aslänge -.- Kul att koncentrera sig på spansk grammatik då? Javisst! Men men, därefter blev det en liten porrig videoblogg med Alicia (trots min hemska huvudverk)!


Line. Das new Günther. Nästan. (BARA nästan. I'm the real!)


Fett häärlig bild asså!!! :D Love att kameran är lagad <3


Yeyy, Alicia testade vyerna från trappelaren. Hon var inte alls nära att trilla ner hur högt som helst :O


Dagens videoblogg: Seriösa reflektioner kring chailatte.

SöndagsHiss och SöndagsDiss!


Min stackars kamera - Ja, idag hissar jag min stackars kamera som tagit tag i sitt liv och återupplivat sig! Pappa satte ihop den isärtagna stackaren igen, och den fuuunkar! Än så länge i alla fall!. HISS**

Patrik Eickhoff - Jag säger bara trevligare å goare person får man änna leta efter :D Och förresten har jag lärt mig hur hans efternamn uttalas... typ "Aijjkhoff" och inte "Eiickhoff". Så de så! Varje dag lär man sig något nytt :)
Gångertabellen. - Okej, ni får skratta hur mycket ni vill men jag skall härmed bekänna en av mina blonda sidor: Jag är kass på gångertabellen (iaf vissa delar). Trots att jag hade 320 betygspoäng när jag gick ut grundskolan, är jag alltså inte helt bra på gångertabellen.... -.- Skolans eller mitt fel? Bra fråga...

Hur som helst skall jag ta tag i situationen, och träna! Träna här --> Gångertabellsträning

Snart plugg!

Okey, detta har varit min bästa helg på länge! (Tummeupp :D), men nu så här i slutet av den har man en del måsten att göra... Inte kul (Tummener). Bland annat skall jag innan jag går och lägger mig ha hunnit plugga en del, ha städat lite tänkte jag, och ha packat ihop halva mitt rum för att flytta till mamma imorgon för att vara där en vecka. SEGT. Men, men har samlat kraft så det räcker och blir över, så det blir säkert bra.. :)

Förövrigt måste jag faktiskt säga att livet inte förändrats så mycket som jag trodde det skulle göra i och med den nya skolan. Det mesta har jag redan vant mig vid, och restiden är (faktiskt) nästan bara ett plus, med tanke på att man kan snacka med vänner och då det vehövs göra läxor på vägen till och från skolan. Så, för er som funderar på en skola som ligger långt bort och som innebär en del restid kan jsg inte säga annat än att det är värt det.

Och imorgon är det alltså skola igen, Naiis :) Kommer förhoppningsvis bli en kul vecka. På tisdag är det ju insparksfesten på Sticky Fingers i Göteborg för Hvitfeldtskas nya elever, och på Onsdag är vi lediga halva dagen för att sedan kolla på / vara med i (jag lyckades som tur var slippa spela!) fotbollsturnering på Heden! Och för det lag som vinner blir priset att få göra upp mot föreningen "Gamla Hvitfeldtare" xD Där finns det vad jag vet allt från gamla gubbar som gått på skolan, till fotbollsspelare från allsvenskan xD.Förresten måste jag bara tillägga att det numera i mitt liv förekommer tillfälliga stunder av extrem saknad av min gamla klass på Toråsskolan... Inte för att jag hade det bättre där än på Hvitfeldtska, inte alls. Utan bara för man saknar alla personer man tillbringade 10 år av sitt liv med <3. Så, brukar kolla på detta bildspelet ibland ^^ <3


<3 Klass 8-9A <3 Saknad. Men har det ju bäst där jag är nu med :)

Bästbäst :)

Tjohoo allihopa! Idag var jag i underbara (lilla) Varberg, tillsammans med Patrik! Vi hade en skitbra dag där, och vi hann med mycket... ;) Bland annat satt vi och picknickade oss på fästningsvallarna ner mot havet (vi var typ en halv meter ifrån ett höööögt stup!), vilket var mycket trevligt. Därefter strosade vi runt lite i den höstiga sommarstaden för att sedan käka pizza på stans enda jävla pizzeria (Vi letade typ sönder gatorna...)

När vi kommit till Kungsbacka igen åkte vi hem till Alicia och var en stund på hennes fest, därefter åkte vi hem till mig :) So, That's the situation :)

Sunshine 2 da people.


Vi hade picknick på fästningsvallarna :)


Piiizza :) Goottgott.

02:35

Japp, klockan är 02:35 och Alicia har gått hem! Vi hann bara med en film, "Boat Trip" (den är så jävla kul :D), men vi hade sjukt kul tycker jag :D Haha har inte skrattat så mycket på ett tag! Och tack för hjälpen (a).

Imorgon (eller a idag) skall jag till Varberg med Patrik och se vad den stan har att erbjuda... ;) Någon som vet? Lär bli gutt iaf :) Hoppas inte det regnar...

Men, god natt allihopa, nu skall jag söööva. (Btw blev jag just lite glad, för jag fick 200:- för ett litet fotojobb på 3 timmar som jag glömt av att jag gjort i juni för pappas företag! Det var änna goa pengar känner jag :D)


Kul film som jag rekommenderat även tidigare :D Haha, Victoria Silvstedt är med bland annat :)

--
Trailer här nedan--

Andra Avenyn-premiären!

Ja, på Tisdag (alltså den 8 September) är det premiär för en ny säsong av "Andra Avenyn"! Enligt mig är detta mycket efterlängtat, med tanke på att Andra Avenyn är en av de enda serierna jag faktiskt följer helt! Men, nytt för i år är att även en Webb-serie (paralell med TV-serien) kommer att kunna ses. Vissa fattar inte riktigt hur det hänger ihop, men man kan säga att Webbserien, Riverside, kommer att visa bland annat mer av Kims privatliv än vad som visas i Andra Avenyn. Stolt AA-fan som jag är, kommer jag giivetvis att följa både Riverside och Andra Avenyn som världens tönt, men låt så vara! För det är det enda jag tittar på i princip när det gäller "TV".

Dock kan man fråga sig hur mkt tid det kommer ta !? Ett nytt Riversideavsnitt varje dag, á 5 minuter + ett avsnitt av Andra Avenyn i veckan á 45 minuter! Sammanlagt alltså cirka 1 timma och 20 minuter per vecka! = underbart.
Nya introt, så mkt snyggare :D


Resumé av förra säsongen på 51 sekunder!

Movie tonight!

Lallallallallaaa! It's Friday! Tummeupp!

Skoldagen inleddes perfekt med pannkakor i bamba.. Därefter svenska, och vi fick världens bästa uppgift (vi skall interjuva en klasskamrat me massa förberedelser och så, ball blir det!)... Sedan hade vi tråksamhäll och därefter information & layout, vilket är ett av mina favorite subjects... :) Najsnajs.

Förövrigt fungerade termomuggen utmärkt, var pigg och glá heela dagen! Så sunshinehiss på den. (Y) 79:- på Åhlens City som sagt.. :)

Ikväll kommer underbara Alicia hem till lilla mig, och vi skall ha filmkväll! Mys värre! Kommer filmrecensioner av oss senare ikväll tänkte jag :) Vi skall bland annat se både "Boat Trip" och "Another Gay Movie", hahah skitkul filmer båda två. Så, hoppas på en toppenkväll!

Så, Sunshinekyss to das people.


Jag och Louise imorse! Lätt klockrenaste bilden!!


Hm, ser lite plågad ut, men Olivia är finfin!


Oh, min käre busskamrat och jag! :D

Pannkakor!

Tjuhooo godmorgon alla bloggläsare! Idag har jag sovmorgon vilket är GÖÖÖTTT (dock måste jag inom typ 3 minuter ruusa till bussen för att hinna med den..). Vi börjar inte fören 11:35, men vi skall köka pannkaksfrukost några stycken innan det!

So, enjoy your day everybody!

Love you, Sunshine.


Soovmorgon är göött :) Men segt att sluta 15:50 på en Fredag! Gah, men ikväll blir det förhoppningsvis film med Alicia ;D Boat Trip <3

You SUCK.

Ja... jag tycker verkligen telia SUUUUGER. Jag har ännu inte fått min iPhone!. Och inte är de villiga att hjälpa en ta reda på när den kommer heller i deras kundtjänstbutik! GAH.


YOU SUCK.


Good Night <3<3

STRESS!

(Don't forget das videoblogg längst ner! Sabina hade liksom slut på idomin! :O)

GAH! vad jag är stressad!
Stress stress stress. Tusen saker som skall hinnas med och göras (och vi har ännu inga värre läxor...)! Hmm.. när skall man kunna ta det lite lugnt? :/ Eller iofs, på lördag kommer jag nog ta det lugnt, eller i alla fall lugnare! Då skall jag och Patrik på en liten utflykt till Varberg hade vi tänkt! Så det så. Trevligt värre :) Men, men nu till denna dagen.

Idag var en seg skoldag, det kändes verkligen som vi var där i typ 2 dagar. Matte och samhäll på samma dag är inte tumme upp (vissa av er lär veta varför...).. Hm. Men a vi hade ändå rätt kul tycker jag, gillar klassen mer och mer vi verkar funka bra de flesta av oss me varandra tycker jag :). Och jag blev förresten även någon form av "programutvecklingsrepresentant" eller nå idag med, Tumme upp! Så affärsprogrammet kan fortsätta va bäst :).

Btw, vi fick tillbaka de hemska mattediagnoserna.. Jag, som hade MVG i slutbetyg i Matte på grundskolan, fick 28/42 rätt.
Bajs?.

Förresten köpte jag en alldeles utomordentligt finfin termosmugg idag med! Fynd. Se bild nedan.Vi <3 Samhäll?


Införskaffad* Åhlens 79:-. Hoppas den kommer spara pengar åt mig!Dagens lilla videoinlägg! Sabina rider Christian (JA, bokstavligt asså) och berättar lite om sin dag!


GODNATT.

Morbror!

Hiihi, jag fick just reda på att jag för några timmar sedan (typ 2,5) blev morbror! :D Min syster i Skåne födde en pojke ikväll :) Tumme upp på de! :D Läängtar efter att få se honom! <3

Looong day.

-värdelöst videoinlägg längst ner-

Japps, som rubriken säger, this was a loong day enligt mig! Fick gå upp ca 05:30 för att hinna med tidiga bussen till skolan (ja, min resväg till skolan är ca 1 timma -.- Men tur att man sitter me underbar busskompis :D). Sedan hade vi spanska, företagsekonomi (halvjobbigt btw), engelska, försäljning & service med mera! Rätt kul men lång och småjobbig dag helt enkelt..

Efter skolan åkte vi några stycken och fikade på "Vanilj" (mysigt förövrigt!), och därefter letade vi lite efter termosmugg... Men vi hittade ingen vi ville ha för våra krav är too big. Vi vill kunna ha den i väskan utan att det rinner ut! Men det kunde tydligen inte de som fanns på Åhlens... -.- Hm. Dessa I-landproblem blir större och större i sunshineboys vardag.. Inte end på NK hade de tillräckligt bra muggar för mig och Sabina!

Förresten fick jag just reda på att min syster åkt in till BB för att föda :D Shiett va ja längta till ja får höra hur det gått! En liten pojke kommer det bli i alla fall! Håller er uppdaterade, promise ;) Blir andra syskonbarnet för min del ^^,


Indeed. Blåbärssmoothie på flaska njae tack. Drickyoghurt är wayys bättre!


Efter skolan var si som sagt i stan... Hittade höstens outfit för Gabriel! Hahaha :P


Vi hittade även hetaste vintermodet 09 ;) Yberhett jag lovar vi har rätt ;)


Oh yess detta är ett värdelöst videoinlägg. Lovar att kvalitén skall bättras på radikalt till nästa videoblogg! hoho ^^ Och vi är fortfarande vilsna fjortisar jag och Alicia! :O

Redan stress!

Fy, jag är verkligen inte den stresståligaste människan alltså! Blä... Jag går nästan under över våra typ alldeles för många sidor i "Försäljning & Service" som vi skall läsa tills imorgon... Och det är liksom typ första läxan. Jag kommer sluta på mentalsjukhus har jag en känsla av. Dessutom har jag spanska... Lite roligare dock! Men ändå.. Och smart som jag är har jag inte börjat med något av det än (klockan är 22:17). Så, får väl ta tag i situationen nu då! Först skall jag iaf ta en varm lång dusch känner jag! Wie :)


Enda bilden från dagen ;) Sabina på Kapellplatsen imorse :) Snygg som vanligt :D wohoo!

1a septemper (deprission)

Okej, nu är sommarmånderna slut. Es otoño liksom!.. -.- :( Gah. Det är allt en deprimerande tanke tycker jag... September liksom... Huff. Men a, man får väl hoppas att det blir en mysig höst i alla fall.. (a)

-Godmorgon förresten-

Idag har jag lååång sovmorgon, ända tills 12:10! så idag har jag allt tid på mig att ta mig till skolan.. Dock måste jag ta en "tidig" buss för att inte behöva springa till skolan, så därför skall jag åka nu om en stund.. Tror det kommer bli en chill dag, bara två ämnen nämligen (trots det slutar vi 16:00...-.-), Företagsekonomi A och Försäljning & Service. Typ tumme upp på dom ämnena :D..

Men, nu skall jag försöka hinna käka lite innan jag missar bussen! Ha en skitbra dag allihopa.
Sunshine 4 you.


Blä.

RSS 2.0