HÄÄJ :D

Scheena alla schteekare! Okey, nu var det ett jävla bra tag sedan jag bloggade.. Men nu har jag för första gången på länge lite tid över för er ^^. Så, välkomna mig tillbaka ffs :O.
December. Fy fan vad mys! Snart är det jul. Igår invigdes den lilla rad av jultraditioner som min familj har, med ljusstöpning hos farmor! För att förklara lite vad det är för en del av mina smartare läsare, så är det då man liksom gör egna stearinljus. Jobbigt att förklara hur, men det är mysigt i alla fall! Jag julpysslade lite med, blev en liten överraskning åt min älskling. :)
Förresten, för er som missat det har jag även skaffat mig ett jobb! På McDonalds på Freeport i Kungsbacka! :) Trivs bra faktiskt än så länge :) Igår var det McHappyDay, jäklar vad mycket folk det var :O Men men, vi klarade det bra. December kommer förövrigt vara fullt med jobb... Till exempel skall jag jobba 22, 23 och 26 december. Det kan man väl säga både det ena och det andra om, men det blir nog bra!
- Varför pruttade just min katt så det stinker SKIT? Gah, nu blev man illamående xD -
Jag har även haft världens mysigaste helg med älsklingen <3 MYS! Gah, vi blir bara tajtare och tajtare! Vill aldrig släppa taget om den människan, så underbar!
Idag skall jag plugga massa spanska, lagom kul... Men uppskattar faktiskt att kunna föra det without time limits för en gångs skull. Lever ett totalt tidsplanerat liv annars. Men idag har jag heelt ledigt från allt :D Men jag saknar älskling. <3

Sunshine Love Christmas.


Vi är fan alldeles för busiga ju! Mitt i morgonruchen på drottning-
torget klättrar vi in i julgranen och gör den till strippstång :O haha


Sexy Sunshine.

This christmas will be christmas with Love. <3 The best <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0