Vildmark, Ravioli och mycket mycket kärlek <3

Nu har jag kommit hem från ett konfirmandläger jag var med och höll i. Gud vad mycket man lär sig asså! Hela tiden. Man lär sig både av misstag och framgångar. Rätt intressant, enligt mig. Lägret blev mycket lyckat, och jag måste säga att årets konfirmander överlag är helt underbara. Minns min egen konrfirmationsgrupp, och den var långt ifrån så bra som detta årets är! Dock är det ett jädra jobb att ordna och fixa så att 60 personer är nöjda och glada! Men det är skitkul, och vi är ett gäng ledare som verkligen gillar det vi gör! Och, om man gör det (gillar det man gör alltså), samt gillar varandra som personer, så kan det inte bli annat än bra. Ledargänget har liksom kul tillsammans samtidigt som vi gör det kul för andra. Lyckad kombnation!

Och något annat som är mycket bra enligt mig, är att det inte spelar någon roll vilken ålder man har - vi ledare är allt från 15 (som jag) upp till typ 45 (eller nåt :P), och alla är vi ändå lika och lyssnar på varandras idéer etcetra. Det känns verkligen inte som att det är så många år emellan oss... De vuxna har lyckats väl!

Nåväl, nog snackat om hur bra jag tycker vi är... :P Imorgon skall jag i alla fall sitta och kolla på när ett par konfirmander redigerar filmen de gjort under konfirmandtiden (och som skall visas i domkyrkan vid konfirmationen på lördag). Därefter skall jag in till Kungsbacka och klippa mig och handla det sista till USA-resan! Iiiih, bara typ ett par dagar kvar till jag sitter på planet typ ju! Men fortfarande känns det som veckor. Sjukt! :D Hahah. 

Btw har jag oerhörd beslutsångest vad gäller en sak. Så, hjälp mig nu:
  • Skall jag envisas med att ta med mig typ ansiktskräm och parfym och massa vax och sånt till vildmarken i USA, eller skall jag helt enkelt låta mig bli lite vildmark för en gångs skull?...
 Gah, hjälp mig. Haha.

Men nu får ni underbaringar ha det så bra och passa nu på att njuuuuta av det fina vädret medans det finns kvar! (haha, hoppas dert försvinner när jag drar ;D). Kram!

Det blev mycket bad i intilliggande sjön Lygnen :)

Läger är något av det mysigaste som finns :)Kommentarer
Postat av: Hanna

hahah vilka problem du har då xDNejmen säg till frisören att klippa det såpass kort att du inte behöver bry dig om håret! (det växer ju ut igen tills skolan börjar!)

Sen tar du inte med dig ansiktskräm, utan solkräm istället.. den kommer du ha mycket bättre användning för.

Sist men inte minst; skit i parfymen (den ger fula hudfläckar i direkt solljus) och ta en deo istället!.. bli lite vildmark alltså, ingen annan du känner där utom KO ändå ;D..dessutom tvivlar jag på att du kommer ha tid för att fixa frisyren när ni ska packa ihop tält om morgnarna xDD

2009-07-03 @ 12:00:14
URL: http://gladsnekare.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0