Två hissar och en liten diss!

De två gångna dagarna har jag varit myycket trött och knappt orkat vara vaken! Men nu jäklar är jag pigg :). Så nu tänkte jag köra en liten Sunshinehiss (eller TVÅ faktiskt!) och en lite Sunshinediss (och den är bara en)... Så.. här kommer dom!

1.VICTORIA SILVSTEDT - Girl on the run. När jag kom hem låg den på mitt rum och snacka om att man blev lite glad :D Gick inte att ladda ner någonstans så fick den ^^ Riktigt skön och bra musik från 1997 :P Men förbättrat ljud 2009. Mycket bra! Rekommenderas STARKT av mig :) Finns för 59 kronor på CDON.com! Skön blandning.

I´ve GOT IT :D

2. Svenskar - Idag när jag var och shoppade lite med Hampus (hittade förövrigt snygga TIGER-skor som jag såklart inte kunde låta bli att köpa) så blev jag förvånad: FAN vad SNYGGA svenskar är! Haha! Efter tre veckor i ett land med antingen typ megatöntigt klädda å fixade personer, och övrigt tjockisar (förutom "vissa" undantag då såklart ;D Vissa av er fattar) så är det hur skönt som helst att vara omringad av lite snygga människor. Så svenska snyggingar är min lilla extrahiss idag!

Björn Borg! Fy vad jag är sur på Björn Borg nu! Flipslopsen jag köpte ett par dagar innan resan va helt sabbade efter 3 veckor! Och Bkörn Borg står väl för kvalitet? Även om man vandrar timmar i öknen med dem? Fy. Min tidigare rekommendation om BB-flipflops tas härmed tillbaka. Gå till "Din sko" istället, för oavsett märke håller flipflops lika länge... tyvärr. Men, jag håller dock fast vid att vanliga skor skall vara av bra märke! Som de jag köpte idag! Me <3 Tiger :) Hoppas de håller nu, annars jäklar xD Lämnade tillbaka BB-flipflopsen så fick Tigerskorna billigare :)

Visst var de tjusiga när de var nya? Men efter tre veckors användning var dessa snygga flipflops liv en något mer handikappad historia... :( Bra av Scorett att de står för sitt fel iaf! :)Kommentarer
Postat av: jennifer

haha du det var ju rätt mycket de där skorna fick vara med om :)

2009-08-02 @ 20:53:55
URL: http://jenniferjempan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0