Soft.

Ja, idag började vi alltså med riktiga lektioner i skolan (och de typ miljarders människorna som började idag var inte så många som jag trodde). Vi började med Företagsekonomi A, vilket var mycket intressant enligt mig. Vi lärde oss lite om olika bolagsformer, och det känns som vi kommer ha nytta av den kursen! Sedan var det engelska och sedan ytterligare ett par "buissnessämnen" på eftermiddagen. Bland annat "Information&Layout", vilket verkar kul. Och samtliga nya lärare idag verkar helt klart okey! (och jag är fortfarande förundrad om varför typ alla lärare alltid första lektionen tycker man skall skriva brev... Vi skrev typ 2 stycken brev om oss själva idag..)

Men, hur som helst... Nu på eftermiddagen hade jag en minst sagt "privat" lektion med min vän Nathalie. Vad den rörde sig om är sekretessbelagt enligt mig så det får ni inte veta, men hoppas hon kommer ha nytta av den! Det var sjukt kul!

Nej, nu skall jag faktiskt ta och fixa något att äta så jag slipper sitta här och ha ont i magen av hunger! 

SunshineKyss <3

Förövrigt är jag och Alicia förundrade över hur någon lyckats sätta en ölburk i handen på denna staty... Den sitter typ ashögt upp :O Undrar hur länge den kommer sitta där btw, det får allt bevakas!Kommentarer
Postat av: johan

Najs blogg :P

2009-08-26 @ 20:11:34
URL: http://johanbliixt.blogg.se/
Postat av: Henrik Andersson

Taack :)

2009-08-26 @ 21:01:06
URL: http://sunshineboy.blogg.se/
Postat av: jennifer

jag har läst både företagsekonomi A och B, så du får fråga mig om du behöver hjälp någon gång ;)

2009-08-26 @ 22:05:26
URL: http://jenniferjempan.blogg.se/
Postat av: Henrik Andersson

Gööött :D Det skall jag göra :D

2009-08-26 @ 23:00:15
URL: http://sunshineboy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0