Rutshkana och regnbåge!

Idag var jag i Kungsbacka med min hårproduktsfixerade vän Hampus. Vi köpte skor åt honom (vilken tid det tog... Haha), åt glass (jag fick faktiskt en! :D), och hmm.. a åkte rutshkana! Najsbajs. Ni kanske undrar vad fan vi gjorde i en rutshkana mitt på köpcentrumet Freeport? Jo, det började nämligen regna något fruktansvärt (det är ett utomhusköpcentrum) och vi kände för at ta skydd... Vad passar då bättre än att klättra upp i Mc Donald's rutshkana!? -Nej, just det!- så ja, vi klättrade upp. :)

Väl där uppe förundades vi över hur modig en liten pluttkille var som vågade komma upp å be oss flytta på oss för att han skulle kunna åka ner! så gulligt! Haha.

Förövrigt skall jag nog plugga gångertabellen innan jag går och lägger mig... Imorgon är det diagnostiskt prov i matte, och jag vill inte krydda på min roll som "killen som inte kan räkna utan miniräknare" hos min underbara nya mattelärare. Notera gärna ironin i "underbara"...

Så... Hoppas ni alla har det bäst ut i stugorna! Eller vad det heter.. I'm efter. Nu måste jag iaf sluta skriva, för jag skall snacka med Sabina! Så det så! Haha.Hampelihampus.


Sexigheten själv då. In thas rutshkana!


And we saw a rainbow :D

Kommentarer
Postat av: Sabina

Vadå våran mattelärare är väl underbar ;)?

2009-08-30 @ 21:06:30
Postat av: Hanna

Det lustiga är ju ändå att allt ser ut att vara ljusare i utrymmet mellan marken och regnbågen i förhållande till utanför :o fundera över detta optiska fenomen.. visste du förresten att en regnbåge bara inträffar när solens ljus faller in i 40-42 graders vinkel mot jorden? :D

2009-08-31 @ 00:51:11
URL: http://gladsnekare.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0