Photoshopkväll ^^

Ikväll har vart en allmänt mysig kväll tycker jag... :) Snackat typ 3 timmar med Alexander i telefon, photoshopat, käkat otroligt god ost- och brockolipaj som pappas sambo fixade, samt lyssnat typ 50 gånger på Mikas nya låt "We are Golden". Sjukt skönt sound i den btw, men det vet ni redan...

Men, här har vi kvällens åstadkommanden:


Arbetat med Lab.färger, gjort bakgrund samt delar av klädsel oskarpare, samt lagt till lite text. Har även klippt ut denna del av en större bild, så skillnaden mot originalet är stor. Schysst person på bilden btw för er som inte vet vem han är :)


Denna bild är dock halvfärdig - Den helfärdiga med text och allt får ni se om ett tag av olika anledningar ;). Btw, det är Alexander på bilden, och jag har arbetat mycket med Lab-färgerna, kontrastkurvor (a&b), men även gjort världen kring honom en aning snurrig. Man får intrycket av att tiden kring honom står stilla enligt mig, eller vad tycks?


Och så slutligen en helt normal egobild på mig själv. Här har jag ställt in projektet på "Lab-läge" och därefter lagt på "övertoningskarta svartvit" (klart snyggaste sättet att göra en färgbild svartvit) och använt kurvorna a&b även här för att redigera kontrast. Dörren, tröjan samt övrig bakgrund har jag "smetat ut" med utsmetningsverktyget med liten pensel för att få en "taggig" effekt. Detta gör enligt mig att bilden ser lite aggressivare ut. Dock ville jag enbart framställa bakgrunden som aggressiv, så därför smetade jag ut tröjan mjukare. :) Hyfsat nöjd för att vara nybörjare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0