Neeed to be better.

Okej, idag märkte jag en liten sak... Att jag inte tänkt efter så mycket det senaste när det gäller att köpa onödiga saker.. Kollade liksom i plånboken och såg att jag fikat liiiite för mycket. Halva barnbidraget bör väl inte gå till Kaffe Latte liksom?? På NK dessutom... (däremot är det fett värt när man bjuder någn söt<3). Men, jag måste helt enkelt dra ner lite på mina "onödiga utgifter" även om jag gärna sett dom som oerhört nödvändiga... Om ni förstår vad jag menar.

Fick alltså en chock när jag bläddrade runt i plånboken idag... Jag lever LÅNGT över mina inkomster och det måste åtgärdas! Buuuudget härdanefter denna månaden! (Lär fungera till imorgon typ men ändå...) Gah, det blir dyyrt i längden i alla fall :/Idag var jag förövrigt i älskade staden Göteborg med min vän Kossan! Vi kollade runt lite runt skolorna vi skall börja på på Måndag (han skall börja på LM Engström och jag på Hvitfeldtska), och fikade och jag köpte lite schoolstuff ^^. Riktigt nöjd med mina inköp, känns lagom dyrt och lagom bra! 

Me sitting typ vid min nya skola.. :P Eller nåt. Men blä vilken bild jackan korvar sig å mina ben e feta, men man skall inte klaga för man skall vara nöööjd! så det så :)

Dagens "shopping" bestod alltså av inhandling av skolmaterial :P Lagom kul, men köpte 10 kollegieblock, sudd, penna, pennfack samt denna här nedan. För sammanlagt 300:-. Hyfsat okey ändå enligt mig :)

Någon form av tjock förvaringsmapp från 'Docusmart' för skolböcker till väskan :) Skitsnyggt och smart enligt mig. :) Gör liksom väckan hårdare och lättare att bära (enligt mig i alla fall). Finns på Akademibokhandeln :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0