Memories...

Ibland kan man ha sina deppiga perioder.. jag fick en nu ikväll.. Hörde en låt, och börjde genast tänka på gamla kärleksminnen från början av året... Kanske både bra och dåligt? Just nu känns det inge vidare bra i alla fall. Det känns som att hela mitt år gått så fort. Det känns som igår jag åkte in till Göteborg efter sista slöjdlektionen på fredagseftermiddagar, och det känns som igår jag spenderade timmar på tåg.
En sak jag brukar täkna på ibland är hur fort man egentligen kan gå vidare. Eller vad som krävs för att faktiskt kunna göra det. Kanske tror man att man lyckats gå vidare för att man intalar sig själv att man har det? Eller hur hänger allt ihop?

Livet är ett mysterium.


Musik är något av det som kan väcka mest minnen hos mig... :/ Dock både bra och dåliga såklart.

Men, nu har jag väl deppat klart. Det är inte ofta ni får se den deppiga Henrik här på bloggen, men a nu har ni sett den tillräckligt på ett långt tag tycker jag! Nu skall jag duscha och sedan kanske äta något, får se.

Imorgon blir det grillning med alla nya ettor på Hvitfeldtska :D Blir mysigt <3 Men först skall jag käka pizza med lite trevligt folk efter skolan, Tumme upp :)

Puss!

Kommentarer
Postat av: Rasmus

hehe najs;) jaså börjat 1an? jovars det äör bara bra men lite småtrött!

2009-08-27 @ 20:35:56
URL: http://rsoder.blogg.se/
Postat av: jennifer

jag tror att allting som händer har en mening. stängs en dörr öppnas tusen andra. och händer det något dåligt kan det leda till något bättre ;) och man minns ofta saker som finare och bättre än vad de egentligen kanske var, för när man tänker tillbaka så är det inte på allt det dåliga utan allt bra :)

2009-08-27 @ 20:49:54
URL: http://jenniferjempan.blogg.se/
Postat av: Henrik Andersson

Jennifer: Det där var väldigt bra skrivet tycker jag <3 Det lär stämma!

2009-08-27 @ 21:31:11
URL: http://sunshineboy.blogg.se/
Postat av: Hanna

haha, men jösses männska, hur mycket ska du äta egentligen? XD Du lär vara mätt i en halv vecka om du först äter pizza och sedan grillar xD

2009-08-27 @ 23:12:18
URL: http://gladsnekare.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0