Kissie, pussie, dessie... ?

God morgon allihopa! Idag sägs det att det skall bli regn i eftermiddag, vilket inte är så bra med tanke på att jag hade tänkt spendera kvällen i Slottskogen... Hm, hoppas regnet håller sig borta.

Förövrigt har jag på mig min Obama-tröja idag, och den är faktiskt lite speciell - trycket på den är ett utdrag från "The New York Times", dagen efter det att Obama vunnit presidentvalet i höstas! Jag har inte läst det och tänker inte heller göra det, men ändå.. Det är lite ball :) Köptes i New Orleans på någon typ "HM-liknande" butik..


Min balla tröja ^^.


Och så, till det rubruken för inlägget syftar på... (och jag är hungrig, igen.)

Nämligen ett videoklipp från gårdagens "Vakna med The Voice", som jag hittade på Rasmus blogg. Det diskuteras om de nya "skitungarna" i bloggvärlden (de otroligt korkade tjejerna som man inte vet om de är dumma på riktigt eller inte), och Katrin har en del poänger i vad hon säger tycker jag... Tack för att någon stor bloggare säger ifrån, för det verkar inte finnas någon gräns för hur långt dessa "skitungar" (som Katrin utrycker det) kan gå. Lite skrämmande är faktiskt att deras bloggar blir så populära på grund av deras dumhet och fåfänga. Hm, ja vart är världen på väg?

Även Amir har kommenterat detta klipp i ett inlägg. Han verkar ju dock ha förnuft i skallen i alla fall! :)

Nu skall jag strax ta mig till bussen! Skönt att börja så sent så att man kanske lyckas få en sittplats, och kanske till och med överlever turen utan större hörselskador... Ses ikväll allihopa! Sunshine.Tumme upp för Katrin Zytomierska (Y) !

Kommentarer
Postat av: Rasmus

HAHAHA ja det är så jävla bra;) ser att du med ha klippet med på din blogg nu;) var det efte du såg det på min blogg eller? HAHA MEN DET ÄR NAJS. vad händer idag då?

2009-08-28 @ 12:41:01
URL: http://rsoder.blogg.se/
Postat av: katta

hehe så lite så :P

2009-08-28 @ 14:38:44
URL: http://katarinapanzar.blogg.se/
Postat av: isabelle wingård

fin blogg, det är isabelle ifrån din nya klass ;)

2009-08-29 @ 01:32:31
URL: http://nyawingaard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0