I en helt annan värld.

Idag har jag varit totalt lost från omvärlden xD. Jag har redigerat film heeeela långa dagen, och kom riktigt långt! 50 minuter är nu klara. Resten skall bli klart imorgon. Men, jag har märkt att man är helt i en annan värld när man redigerar just film. Man tänker oavbrutet på filmen, och har aldrig tid att tänka på något annat... Jag fick en del sms idag, och samtliga fick vänta på svar i ca 20 minuter varje gång av mig, för jag hann inte ens i mina tankar uppfatta att det surrade i mobilen innan jag lagt in ett nytt lager eller någon ny effekt och tanken som kunde slått mig om att jag fått sms redan dött. Hmm. Farligt det där. När jag tänker efter åt jag faktiskt ingenting mellan klockan 12 och 18. Det är inte bra, inte konsigt att jag var hungrig som ett as på vägen hem..

Hur som helst älskar jag verkligen film och kommer nog börja syssla mkt me det på fritiden ^^ Och närta höst blir det ju riktig inspelning av min story förhoppningsvis :O Haha, "Ett dygn i Vara" eller nåt får den väl heta. Kanske "För kärlekens skull"? Sjukt bra story iaf så lär bli bra. Och det lite läskiga är att den är sann liksom, men a jag hoppas på att det kommer bli bra. Manuset är färdigskrivet och jag skall läsa der snart och godkänna det (inte jag som skrivit, utan det är baserat på min skriftliga redogörelse av dygnet). Så, hoppas på att det blir bra :)

Imorgon skall jag börja redigera filmen vi spelade in på Tjolöholms slott i början av juli. Ni som hängt med vet vad det är för någon, ni andra får vänta tills den är klar :)

Puss och Kram på er, nu skall jag förhoppningsvis strax till en av mina sunshines, Linnéa! <3


Hard Work. But Fun Work!


Hmm. I USA-filmen använder jag en del olaglig musik... Inte bra, men den kommer ju ändå inte bli "officiell". Dock skall vi bara använda musik vi har upphovsrätt till i filmen vi skall redigera imorgon :)

Visste ni btw att man få använda all musik av kompositörer som dött för 70 år sen eller mer?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0