Hiss and Diss!

Okey idag har jag en jävla massa att hissa och dissa, så nu jäklar! Enjoy och kommentera gärna mina hissar och dissar! <3


Hiss 1: Spanska - Idag hade vi vår första spanskalektion, and I Love it! (hittils). Skitbra lärare och det var faktiskt det första ämnet på Hvitfeldtska som jag inte känner mig totalt efter i på grund av mitt flummiga 320-poängsförflutna på den s.k. skolan Toråsskolan... :S Seriöst, de ger felaktiga betyg! Hur kan jag ha MVG i allt och känna mig hur efter som helst i allt på gymnasiet?

Hiss 2: Termosmugg! - Idag när vi var på EspressoHouse på håltimman (chokladfrappino är underbart), så tyckte jag och Sabina att det är lite väl dyrt att fika ute hela tiden.. så vi kom på den briljanta idén att införskaffa såna där "termosmuggar" som är så inne numera! Så, hiss på dessa! Någon som har tips på bra?


Min och Sabinas ekonomiska lösning på I-landsproblemet nummer ett!Diss: Vuxenpris på Västtrafik - Idag när jag åkte tåget hem från Göteborg lite för sent för att skolkortet skulle gälla (slutar gälla klockan 19 det fanskapet) så blev jag förolämpad av en ful kontrollant! Eller förolämpad och förolämpad... Det var väl mer att jag för några sekunder ville stoppa upp 100-kortet i arslet på henne och hänga upp henne i en flaggstång... Hon fick nämligen för sig att VIP-resenären Henrik Andersson skulle betala Vuxenbiljett! (5 kuponger istället för 3...). Jag tycker hon och hela västtrafik borde smiskas!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Alla känner sig efter i början på gymnasiet på grund av att Tempot är högre... Du måste vänja dig vid att jobba 5 gånger så mycket för samma betyg =) Det är meningen att det ska kännas svårt att hänga med, annars hade du inte gått på gymnasiet ^^

2009-09-01 @ 00:30:39
URL: http://gladsnekare.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0