Fotografering och videoblogg

P.s. Missa för guds skull inte det snygga videoinlägget i slutet av detta. D.s.

Idag var en allmänt soft dag! Vi hade ännu lite fler nya ämnen (skall inte nämna för mycket om lärare med mera, med tanke på att de verkar lite halvt hightech trots sin ålder. Så risken att de "kollar upp" oss finns faktiskt! En av lärarna snackade om det igår...) Men, jag tycker vi har både bättre och lite sämre lärare. Älskar dock läraren i svenska! Skitbra att vi skall ha henne i 3 år.

-(shit nu är jag grymt hungrig känner jag.)-

Hur som helst, vi fotograferades även idag till våra grymt snygga, rosa, "studentcards". Med dessa skall vi bland annat få vår tallrik i bamba varje dag... Och för er hmm typ stockholmare med mera, som inte vet vad en bamba är (stött på en del.), så kan jag kort och gott tala om att det är  vad ni kallar "skolmatsal" eller bara "matsal" eller vad ni nu säger. Så, om ni vill göra en god insats för svenska språket (eller nåt), sprid ordet kära stockholmare och resten av sveriges icke-göteborgare!


Shiett vad snyggt. Porrigt.


Tog förresten lite bilder i skolan idag ^^ Här har vi två snygga trevliga nya klasskamrater: Thereze (stavning?) och Amanda!


Ooh, för ovanligheternas skull bjuder jag (och Alicia) på ett videoinlägg! Vi tycker själva det visar våra "riktiga jag". Eller inte.. Snarare inte ^^ xD Haha, snacka om att skämma ut sig en smula på stan iaf... ^^

Kommentarer
Postat av: katta

sjukt fin design! :P

2009-08-27 @ 17:26:53
URL: http://katarinapanzar.blogg.se/
Postat av: Hanna

Nämen tack! :o ta åt mig av förra kommentaren XD

2009-08-27 @ 19:06:59
URL: http://gladsnekare.blogspot.com/
Postat av: Rasmus

haha ja ;) ja har bra musiksmak ;) läget nanrs då?

2009-08-27 @ 20:22:09
URL: http://rsoder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0