Matte - och Cafédag!

Jahaja, då var ytterligare en dag avklarad och jag vill bara ännu mer hänga upp en viss människa i Hvitfeldtskas flaggstång... De flesta lär förstå vilken jag menar! Vi fick även ett sjuukt svårt matematiskt diagnosprov eller vad det nu hette på morgonen.. Jag tror jag failade totalt (jag erkänner att jag inte kan räkna ut volymen av ett klot me massa konstiga x och y i huvudet eller räkna alltförmycket utan miniräknare)... Tror det gick ungefär likadant för hela klassen... Fail med andra ord. Jag hoppas läraren förstår att vi skall ta det liite lugnt och repitera lite...

Förövrigt blev det mycket Café idag! Först Espresso House på håltimman (ja vi har några...), och sedan på Mc'Donalds (hett tips för den snåle). På Mc'Donalds satt jag och Patrik från typ hyfsat tidigt på eftermiddagen fram till typ halv 8 på kvällen! Så där spenderades en del av dagen kan man säga! Men vi hade en del att snacka om liksom och det var skönt att prata av sig lite :) Så tumme upp på det. Att sedan bussarna och tågen hem för mig gick som seeeast i universum var en annan femma. Det är värdelöst att försöka ta sig hem på kvällen från Göteborg iutan långa väntetider på bussar... -.- Tumme ner på det.

Men, sammanfattat för dagen: Tumme upp!


Hvitfeldtska is porny :O


Patrik :) Me <3 Mc'Donalds! Kaffe & Bulle 20:-

Hiss and Diss!

Okey idag har jag en jävla massa att hissa och dissa, så nu jäklar! Enjoy och kommentera gärna mina hissar och dissar! <3


Hiss 1: Spanska - Idag hade vi vår första spanskalektion, and I Love it! (hittils). Skitbra lärare och det var faktiskt det första ämnet på Hvitfeldtska som jag inte känner mig totalt efter i på grund av mitt flummiga 320-poängsförflutna på den s.k. skolan Toråsskolan... :S Seriöst, de ger felaktiga betyg! Hur kan jag ha MVG i allt och känna mig hur efter som helst i allt på gymnasiet?

Hiss 2: Termosmugg! - Idag när vi var på EspressoHouse på håltimman (chokladfrappino är underbart), så tyckte jag och Sabina att det är lite väl dyrt att fika ute hela tiden.. så vi kom på den briljanta idén att införskaffa såna där "termosmuggar" som är så inne numera! Så, hiss på dessa! Någon som har tips på bra?


Min och Sabinas ekonomiska lösning på I-landsproblemet nummer ett!Diss: Vuxenpris på Västtrafik - Idag när jag åkte tåget hem från Göteborg lite för sent för att skolkortet skulle gälla (slutar gälla klockan 19 det fanskapet) så blev jag förolämpad av en ful kontrollant! Eller förolämpad och förolämpad... Det var väl mer att jag för några sekunder ville stoppa upp 100-kortet i arslet på henne och hänga upp henne i en flaggstång... Hon fick nämligen för sig att VIP-resenären Henrik Andersson skulle betala Vuxenbiljett! (5 kuponger istället för 3...). Jag tycker hon och hela västtrafik borde smiskas!

Rutshkana och regnbåge!

Idag var jag i Kungsbacka med min hårproduktsfixerade vän Hampus. Vi köpte skor åt honom (vilken tid det tog... Haha), åt glass (jag fick faktiskt en! :D), och hmm.. a åkte rutshkana! Najsbajs. Ni kanske undrar vad fan vi gjorde i en rutshkana mitt på köpcentrumet Freeport? Jo, det började nämligen regna något fruktansvärt (det är ett utomhusköpcentrum) och vi kände för at ta skydd... Vad passar då bättre än att klättra upp i Mc Donald's rutshkana!? -Nej, just det!- så ja, vi klättrade upp. :)

Väl där uppe förundades vi över hur modig en liten pluttkille var som vågade komma upp å be oss flytta på oss för att han skulle kunna åka ner! så gulligt! Haha.

Förövrigt skall jag nog plugga gångertabellen innan jag går och lägger mig... Imorgon är det diagnostiskt prov i matte, och jag vill inte krydda på min roll som "killen som inte kan räkna utan miniräknare" hos min underbara nya mattelärare. Notera gärna ironin i "underbara"...

Så... Hoppas ni alla har det bäst ut i stugorna! Eller vad det heter.. I'm efter. Nu måste jag iaf sluta skriva, för jag skall snacka med Sabina! Så det så! Haha.Hampelihampus.


Sexigheten själv då. In thas rutshkana!


And we saw a rainbow :D

Sensovare...

Hmm... God middag?
Gud vad jag sovit länge idag! Typ alldeles för länge känner jag.. Vaknade runt 12:30 tror jag om jag inte minns fel... Hur skall jag orka upp typ 05:30 imorgon? Bra fråga.

Hur som helst, om någon timme går bussen in till Kungsbacka.. Skall hjälpa Hampus att hitta snygga skor. Wish me good luck :) Me <3 Skor, för er som inte visste det, förresten.

SunshineKyss.


Okey bara för jag vaknade sent får ni lyssna på denna hemska gamla melodifestivalen-låt... "God Morgon".

Rätta åsikter!

Haha, min lite smådeppiga afton som ni fått följa i ett par inlägg har vändts och blivit jävligt kul xD Hittade en serie mycket roliga videoblogginlägg som jag satt och skrattade åt länge! Haha snubben är ju bara för skön :D Kolla hur han funderar kring fjortisar och partillejonnys! Tumme upp!


Vikenungens videoblogginlägg är tumme upp.

God kväll.

Hoppas ni alla haft en bra dag, min har varit lite si sådär. Har varit full av tankar och funderingar.. Det börjar gå upp för mig att året gått hur jävla fort som helst... Det finns så mycket som hänt detta året som jag vill uppleva igen likosm.. Och angående framtiden funderar jag på hur jag egentligen vill leva. Alla gör val, så även jag. Man får väl se hur man väljer att leva. Men, just nu har jag det i alla fall toppen toppen med nya skolan, nya vänner och allt! Det är verkligen underbart!
Kanske beror det på att jag för första gången på otroligt länge faktiskt spenderar en hel dag hemma på mitt rum, som jag kommer in i dessa tankar och funderingar... ? Vem vet. Men, det är mycket roligare att inte besvära sig om något och istället bara ha kul och må bra! Så nu vill jag inte sitta hemma och uggla en dag till... Attans kräftskiva som försvann. Haha, jag skall försöka följa mitt måtto: Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya.


Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya.

Sunshine.

Hur har jag kunnat missa?I Gotta Feeling - Okey, just nu känner jag mig lite efter. Hur har jag kunnat missa denna grymma låt? Haha, Tack Patrik för tipset i alla fall!


Black Eyed Peas - I gotta feelingTelia - Okej, jag har alltid sagt att jag älskar Telia och tycker de är skitbra och så, och det är det också. Så egentligen borde inte rubriken vara "Telia".. Men ändå, det jag vill dissa är väntetiden på leveransen! Vilken mobiloperatör tjänar på en väntetid på 3 veckor + 5 dagar för en beställning!? Jag vill ha min iPhone nu! Så det så... -.- Min gamla mobil lever liksom sitt egna lilla liv och kan jämföras med en trotsande tonåring: Hur mkt jag än dampar loss på den vill den ändå bara göra som den vill... GAH. Men, dissar som sagt Telias väntetid!


I want it now! :(
Senare i eftermiddag kommer förresten några snygga bilder från gårdagskvällen ^^. Poesarna ;D

So, hold on. Nu skall jag snart plugga gångertabellen hade jag tänkt! (men lär orka typ en minut, sen kommer jag inte palla mer). Och förresten, för er som gillar Colbie Callait, hennes splitter nya album finns på Spotify nu, och enligt mig är det tumme upp på det!

Sunshine.

At home again!

Nu vart jag då hemma igen! (si sådär typ sent) Och det blev ingen slottskogen för det var tydligen inställt, istället drog vi in till stan och fikade, och därefter hem till Sabina igen och kollade film några stycken. Vi såg "instängda" (hmm. tror jag), och jag sov en del av filmen så trött jag var, så a. Men det var i alla fall en trevlig kväll :) Och jag blev förresten väckt av ett illvrål rakt i örat! Halvt chockartat var jag nära att slänga colaglaset i knät på en!
Vägen hem blev dessutom en liten utmaning för jag visste inte ritkigt hur jag skulle åka och hur det såg ut där (inte stammis i Eriksberg precis), men jag kom rätt (ja, ni skrattar säkert åt min ovana av spårvagnar, man jag tar det^^). Sedan trodde jag att jag skulle bli enstöring den närmsta timman men då dök en arbetskamrat upp på 01:17-tåget. Vilken slump. Men a jag slapp ju vara enstöring!
Imorgon skall jag sooooova länge, och efter det vet jag inte riktigt vad jag skall hitta på. Kräftskivan jag skulle på verkar vara inställd, och hade inga andra planer inför morgondagen.. Så, om någon vet något kul som händer eller om någon vill hitta på något, smsa mig gärna! Ni som har mitt nummer kan ju känna er träffade och utvalda.. Haha!
Känner inte att jag för tillfället (klockan 03:01 en fredag kväll då jag är sjuukt trött) inte har så mycket vettigt att tillägga, kanske inte är så konstigt. Så, ha en fin morgon ni morgonpigga som läser detta ^^

Puss och Kram och en och annan korian! (okej, det rimmade, men inget annat. I'm tråkig when I'm trött.)

Louise, Olivia, Sabina ^^ - På väg till stan :)


På Condeco blev vi en del, typ en stor del (eller a iaf ganska) av vår klass, samt några fler Hvitfeldtare :) Trevligt. Dock ledsen att jag måste använda mobilens sugkamera! Vill ha min fungerande igen :( Men men, doppar man den i havet får man väl skylla sig själv kanske.. Men a, Louise är nu min personliga fotograf tycker jag, hon skall i alla fall skicka bilder till mig :)

Hos Sabina Oikarinen

-(nej jag klarade inte av att stava efternamnet ovan själv)-

Japp, nu har vi gått ytterligare en dag på Hvitfeldtska... Vi hade bland annat rättstavningsprov, vilket jag antar att de flesta lyckades mycket bra med... För vi är liksom bäst ;). Nu sitter jag hemma hos Sabina, en av mina nya klasskamrater, tillsammans med Olivia och Louise ^^. Vi väntar på Caprijousa med annanas som skall komma flygande rill våra hungriga magar... Jag tror jag är någonsatans i Eriksberg. Idag var förövrigt en bra dag, och jag måste faktiskt erkänna att den ryktesomspunna skolmaten på Hvitfeldtska (den skall tydligen vara heeemsk) är helt okey! Mycket bättre än på min gamla skola!

Vad som händer ikväll vet jag inte än, men jag lär hålla er uppdaterade!

Sunshine.


Cissi & Gabriel, två nya klasskamrater :)Kissie, pussie, dessie... ?

God morgon allihopa! Idag sägs det att det skall bli regn i eftermiddag, vilket inte är så bra med tanke på att jag hade tänkt spendera kvällen i Slottskogen... Hm, hoppas regnet håller sig borta.

Förövrigt har jag på mig min Obama-tröja idag, och den är faktiskt lite speciell - trycket på den är ett utdrag från "The New York Times", dagen efter det att Obama vunnit presidentvalet i höstas! Jag har inte läst det och tänker inte heller göra det, men ändå.. Det är lite ball :) Köptes i New Orleans på någon typ "HM-liknande" butik..


Min balla tröja ^^.


Och så, till det rubruken för inlägget syftar på... (och jag är hungrig, igen.)

Nämligen ett videoklipp från gårdagens "Vakna med The Voice", som jag hittade på Rasmus blogg. Det diskuteras om de nya "skitungarna" i bloggvärlden (de otroligt korkade tjejerna som man inte vet om de är dumma på riktigt eller inte), och Katrin har en del poänger i vad hon säger tycker jag... Tack för att någon stor bloggare säger ifrån, för det verkar inte finnas någon gräns för hur långt dessa "skitungar" (som Katrin utrycker det) kan gå. Lite skrämmande är faktiskt att deras bloggar blir så populära på grund av deras dumhet och fåfänga. Hm, ja vart är världen på väg?

Även Amir har kommenterat detta klipp i ett inlägg. Han verkar ju dock ha förnuft i skallen i alla fall! :)

Nu skall jag strax ta mig till bussen! Skönt att börja så sent så att man kanske lyckas få en sittplats, och kanske till och med överlever turen utan större hörselskador... Ses ikväll allihopa! Sunshine.Tumme upp för Katrin Zytomierska (Y) !

Underhållande..

Okej, jag vet att jag sagt god natt för idag, men jag kan faktiskt inte låta bli att visa er denna alldeles för interlligenta videon från YouTube... Jag har tidigare visat videos från samma användare, och jag tycker fortfarande dessa brudar är fachinerande... Jag menar, dom kan väl inte helt seriöst vara så blåsta och så mycket bimbo? Herregud säger jag bara...


Herre gud alltså! Haha...

Men, nu god natt för sista gången för ikväll. Ses imorgon allihopa! Blir en kul dag! Och börjar inte förens 11:35 :D

Memories...

Ibland kan man ha sina deppiga perioder.. jag fick en nu ikväll.. Hörde en låt, och börjde genast tänka på gamla kärleksminnen från början av året... Kanske både bra och dåligt? Just nu känns det inge vidare bra i alla fall. Det känns som att hela mitt år gått så fort. Det känns som igår jag åkte in till Göteborg efter sista slöjdlektionen på fredagseftermiddagar, och det känns som igår jag spenderade timmar på tåg.
En sak jag brukar täkna på ibland är hur fort man egentligen kan gå vidare. Eller vad som krävs för att faktiskt kunna göra det. Kanske tror man att man lyckats gå vidare för att man intalar sig själv att man har det? Eller hur hänger allt ihop?

Livet är ett mysterium.


Musik är något av det som kan väcka mest minnen hos mig... :/ Dock både bra och dåliga såklart.

Men, nu har jag väl deppat klart. Det är inte ofta ni får se den deppiga Henrik här på bloggen, men a nu har ni sett den tillräckligt på ett långt tag tycker jag! Nu skall jag duscha och sedan kanske äta något, får se.

Imorgon blir det grillning med alla nya ettor på Hvitfeldtska :D Blir mysigt <3 Men först skall jag käka pizza med lite trevligt folk efter skolan, Tumme upp :)

Puss!

Fotografering och videoblogg

P.s. Missa för guds skull inte det snygga videoinlägget i slutet av detta. D.s.

Idag var en allmänt soft dag! Vi hade ännu lite fler nya ämnen (skall inte nämna för mycket om lärare med mera, med tanke på att de verkar lite halvt hightech trots sin ålder. Så risken att de "kollar upp" oss finns faktiskt! En av lärarna snackade om det igår...) Men, jag tycker vi har både bättre och lite sämre lärare. Älskar dock läraren i svenska! Skitbra att vi skall ha henne i 3 år.

-(shit nu är jag grymt hungrig känner jag.)-

Hur som helst, vi fotograferades även idag till våra grymt snygga, rosa, "studentcards". Med dessa skall vi bland annat få vår tallrik i bamba varje dag... Och för er hmm typ stockholmare med mera, som inte vet vad en bamba är (stött på en del.), så kan jag kort och gott tala om att det är  vad ni kallar "skolmatsal" eller bara "matsal" eller vad ni nu säger. Så, om ni vill göra en god insats för svenska språket (eller nåt), sprid ordet kära stockholmare och resten av sveriges icke-göteborgare!


Shiett vad snyggt. Porrigt.


Tog förresten lite bilder i skolan idag ^^ Här har vi två snygga trevliga nya klasskamrater: Thereze (stavning?) och Amanda!


Ooh, för ovanligheternas skull bjuder jag (och Alicia) på ett videoinlägg! Vi tycker själva det visar våra "riktiga jag". Eller inte.. Snarare inte ^^ xD Haha, snacka om att skämma ut sig en smula på stan iaf... ^^

Good Morning!

Nu har jag just gått igenom min dagliga strikta morgon. Varje dag måste bli likadan på morgonen, annars blir det kortslutning i hjärnan på sunshineboy... :) Men, nu skall jag till skolan! Ses i eftermiddag <3 Kyss!


Dagens Outfit. Har inte haft sån tröja på skitlänge, men tycker faktiskt det är rätt snyggt med det :)

All day long!

Åååh, idag har jag vart helt fäst vid en låt! Älskar den verkligen. Men det är liksom en låt som man antingen älskar eller hatar, för den är typ rätt udda egentligen... Men jag gillar den, soundet är liksom najs! Men, besöm själva!

Nu skall jag gå och lägga mig så jag orkar upp i tid även imorgon... Skolfotografering tydligen också! Så det gäller att vara snygg... -.- Gah, detta blev jobbigt! Men, får lita på att jag ser hyfsat ok ut :) Förövrigt älskar jag verkligen att gå på Hvitfeldtska hittils, och klassen är som sagt kanoners, A1AB ^^.

So, see yah tomorrow!


Hiss eller diss?
The World Should Revolve Around Me - Little Jackie

Inte konstigt!

Haha, snacka om att jag blev förvånad när jag kollade bloggen förut och såg att jag hade över 250 unika besökare idag! Tänkte att något weard måste hänt så kollade runt på lite olika bloggar och märkte att jag vunnit Amirs halsbandstävligt ^^ :) Kul kul snart får jag ett skitschnyggt halsband hemskickat på posten! NAJS! Minns dock inte exakt hur de såg ut men de va najs minns jag ^^
Livet leker! :D


Naiiis :D

Soft.

Ja, idag började vi alltså med riktiga lektioner i skolan (och de typ miljarders människorna som började idag var inte så många som jag trodde). Vi började med Företagsekonomi A, vilket var mycket intressant enligt mig. Vi lärde oss lite om olika bolagsformer, och det känns som vi kommer ha nytta av den kursen! Sedan var det engelska och sedan ytterligare ett par "buissnessämnen" på eftermiddagen. Bland annat "Information&Layout", vilket verkar kul. Och samtliga nya lärare idag verkar helt klart okey! (och jag är fortfarande förundrad om varför typ alla lärare alltid första lektionen tycker man skall skriva brev... Vi skrev typ 2 stycken brev om oss själva idag..)

Men, hur som helst... Nu på eftermiddagen hade jag en minst sagt "privat" lektion med min vän Nathalie. Vad den rörde sig om är sekretessbelagt enligt mig så det får ni inte veta, men hoppas hon kommer ha nytta av den! Det var sjukt kul!

Nej, nu skall jag faktiskt ta och fixa något att äta så jag slipper sitta här och ha ont i magen av hunger! 

SunshineKyss <3

Förövrigt är jag och Alicia förundrade över hur någon lyckats sätta en ölburk i handen på denna staty... Den sitter typ ashögt upp :O Undrar hur länge den kommer sitta där btw, det får allt bevakas!Secound Day.

Hey allihopa, idag var andra dagen :) Var kul, vi visade upp "Stiliga Hans Olof" och "Lediga Hans Olof" (liten uppgift vi fick första dagen som vi redovisade idag).. Med andra ord: jag stod i säckstor vit typ kofta inför 4 klasser xD Vi fick även pannkakor till frukost och gick rundvandring på denna stooora skola... Jag är fan avundsjuk på Drottning Blanka i Kungsbacka som har rulltrappa! Skulle ge mycket för rulltrappor på Hvitfeldtska! Förövrigt köpte de flesta biljetter till Hvitfeldtskas insparksfest på "Sticky Fingers" den 8 September! Kostade 100:-, och tror det kommer bli kul :) Typ alla blev även medlemmar i studentkåren, så även jag, utan att riktigt veta vad det innebär... Får väl se helt enkelt! 20:- kostade det och man fick en typ tygkasse med skolans logga och ett par pennor xD

Hur som helst, i morgon börjar de vanliga lektionerna, och 2:orna och 3:orna börjar på skolan igen... Jag som tycker det är aalldeles för mycket nya ansikten som det är nu, med bara ettorna :S Aja, blir väl bra! Första lektionen är i alla fall Företagsekonomi A, vilket jag hoppas skall bli riktigt kul! Dock ligger denna lektion i Norra byggnaden där jag inte alls är särskilt hemma ännu... Så jag och Alicia får helt enkelt leta tillsammans xD 

Ha det bra allihopa!Första dagen avklarad!

Sådärja, då var första skoldagen avklarad :) Har både hunnit gå till fel uppropsställe (gick till fel aula och märkte det först när uppropet var slut...), noterat att skolmaten på Hvitfeldtska är över de låga förväntningarna ännu så länge, fått reda på att Ingvar Kamprad gått i mina klassrum, shoppat kläder åt en typ 60-årig lärare (kul första uppgift faktiskt! Haha), snackat med nytt trevligt folk, och bekantat mig lite med skolan :) Riktigt najs. Och hittade en tjej i klassen som bor i grannområdet här i Vallda så det är najs!

Förövrigt har jag noterat att fildelningssajten PirateBay ligger nere sedan lunchtid. Varför vet jag inte, men det var något rättsligt. Stor diss på det för tycker PirateBay borde vara skattefinansierat! Mer om detta i senare inlägg när jag satt mig in lite mer..

Och, hehe vi fick en liten "småttingguide" med av de äldre eleverna... Haha, jag tyckte den var lite kul :P

Btw är det typiskt att det fina vädret får för sig att komma när skolan börjar! Gah.

Haha, gillar ordlistan i den där guiden xD

xD


Here we go again...

Japp, då var sommarlovet slut. Känns väl sisådär kul... Men jag hoppas på en rolig höst på ny skola med nya människor och nytt allting :) Eller a allting är väl inte helt nytt precis.. Skolan är ju typ skitgammal ffs. Men ändå, känns nytt. 

Denna sommaren har dock varit den hittils bästa i mitt liv! Jag har bland annat:
 • Varit konfirmandledare (vilket jag lärt mig sjukt mycket på)
 • Lärt känna maassa nya vänner vilket jag är skitglad över!
 • Hunnit uppleva en stooor del av USA, genom att under 3 veckor åka från Los Angeles till New York med massa uuunderbart folk!
 • Varit på Kårholmen och haft det myysigt med vänner :)
 • Lärt känna mig själv en gnutta mer.
 • Insett att man inte orkar vänta år på någon även om man tror sig veta att människan i fråga är ens livs kärlek. :) Man skall liksom inte vara rädd för att böja om om det behövs med andra ord!
 • Och en maassa mer såklart! Till exempel, mött min nya kärlek <3
USA 2009 - Ett underbart minne för livet. Gruppen var fantastisk <3

Maria, Karl-Oskar, Richard, Sofia och jag framför Kongressbyggnaden i Washington! Vi var nog tröttare och schleetnare än vad vi ser ut att vara!

Näst sista dagen :/ <3 Men underbart var det och älskar denna bilden! hahah..

Kan man ha det mysigare än att spendera en vecka me underbara vänner på ett sånt här ställe?

Good Bye Summer 2oo9 <3 :(
Sjunger sjukt bra :O Tack Victor för tipset <3

Helg in Halmstad.

Hejsan hoppsan allihopa, jag har ju då haft världens bästa helg! Var hos Alexander Lördag - Söndag och vi hann med mycket tycker jag.. Bland annat träffade vi några av hans kompisar. Haha, det var kul ^^... Sedan visade han mig en godisaffär där godiset kostade 4,90:-/hg! Ge mig. Vill ha den affären på min gata med..

Btw var jag onödig och köpte återigen fika! Men, hyyyfsat billigt ändå: 20:-.

Neeed to be better.

Okej, idag märkte jag en liten sak... Att jag inte tänkt efter så mycket det senaste när det gäller att köpa onödiga saker.. Kollade liksom i plånboken och såg att jag fikat liiiite för mycket. Halva barnbidraget bör väl inte gå till Kaffe Latte liksom?? På NK dessutom... (däremot är det fett värt när man bjuder någn söt<3). Men, jag måste helt enkelt dra ner lite på mina "onödiga utgifter" även om jag gärna sett dom som oerhört nödvändiga... Om ni förstår vad jag menar.

Fick alltså en chock när jag bläddrade runt i plånboken idag... Jag lever LÅNGT över mina inkomster och det måste åtgärdas! Buuuudget härdanefter denna månaden! (Lär fungera till imorgon typ men ändå...) Gah, det blir dyyrt i längden i alla fall :/Idag var jag förövrigt i älskade staden Göteborg med min vän Kossan! Vi kollade runt lite runt skolorna vi skall börja på på Måndag (han skall börja på LM Engström och jag på Hvitfeldtska), och fikade och jag köpte lite schoolstuff ^^. Riktigt nöjd med mina inköp, känns lagom dyrt och lagom bra! 

Me sitting typ vid min nya skola.. :P Eller nåt. Men blä vilken bild jackan korvar sig å mina ben e feta, men man skall inte klaga för man skall vara nöööjd! så det så :)

Dagens "shopping" bestod alltså av inhandling av skolmaterial :P Lagom kul, men köpte 10 kollegieblock, sudd, penna, pennfack samt denna här nedan. För sammanlagt 300:-. Hyfsat okey ändå enligt mig :)

Någon form av tjock förvaringsmapp från 'Docusmart' för skolböcker till väskan :) Skitsnyggt och smart enligt mig. :) Gör liksom väckan hårdare och lättare att bära (enligt mig i alla fall). Finns på Akademibokhandeln :)

Höstens mode!

Nu ikväll har jag inte haft så mycket för mig, så har faktiskt spanat runt på lite olika klädmärkens hemsidor, och jag måste säga att jag gillar Tiger of Swedens och Kenneth Cole New Yorks höstmode otroligt mycket. Skitsnyggt! Så, här nedan har jag tagit fram det (enigt mig) snyggaste i deras höstkollektioner. Enjoy! Och nedanför är det en liten gissningstävling där du skall gissa vilken av de snygga klockorna på bilden som är dyrast..

1. Huuur snygga skor som helst! Om de är bekväma skulle jag kunna ge en del för de där! Om jag nu hade...
2. Skall man ha glasögon skall man ha glasögon med stil. Som dessa. Skitsnygga :)
3. Walla walla vad hittar man inte om inte en wanna be min nya väska från New York? Dock mycket snygg även denna!
4. Okey detta var mycket snyggt men skulle dock aldrig i hela mitt liv gå klädd med samma mönster på byxor och överdel... Men på denna killen blev det skitsnyggt - Men, bara med rocken till. Annars faller det med en gång. Och vem går runt med rock på sig hela dagarna? Hmm. Lite tveksam till denna outfit, om den funkar "till vardags".. Snyggt, men inte så vardagligt. Eller maybee för en affärsman. Vilket jag då skall bli, så mohahaha...

1. Nämen nämen, här har vi ju min väska :) Fast dock med ljusare sömmar, men ändå. Skiitsnygg såklart! 180$ just nu.
2. Slimfit, randig skjorta = Tumme upp från mig. 176$
3. En snygg sportsko för en gångs skull! Skall man ha sportskor skall man bannemej ha såna här... 145$
4. Nästan på gränsen till för mycket-sko. Dock snygg! 155$
5. Om klacken hade vart lite lägre och de skulle varit vita så skulle jag älskat dessa skor. Men, de är mycket snygga i svart med och silverspännet gör extremt mycket. Det förhöjer verkligen utseendet. 145$

Haaaabegär på dessa klockorna säger jag bara! Men, nu vill jag se om ni kan gissa vilken av dem som är den dyra och vilken som är den "billiga". Den ena kostar "bara" 150$, medan den andra kostar hela 398$. 

Den som gissar rätt får förutom en kram av mig, den oerhörda äran det innebär att gissa rätt :) Rätt svar publiceras här på min blogg när jag fått in några gissningar ;)

Seg publicering...

God morgon allihopa... Eller snarare god kväll. Men det känns som morgon, för har varit inne i filmredigerandets vrld hela dagen. Om ni undrar varför jag har tid at skriva här då jag skall hinna redigera två hela filmer idag, så beror det på publiceringen... Det finns inget som är så segt som att vänta på att en film skall publiceras då den är färdigredigerad... Ca 2 timmar har det nu tagit för USA-filmen att publiceras (med publicering menas att alla lösa filer i projektet slås samman till en videofil. Som pusselbitar läggs ihop till ett pussel)... Snacka om seeegt! Vi har både hunnit gå och käka lunch och dricka ett par koppar kaffe! Men nu är det bara 7 minuter kvar på publiceringen, så snart är filmen helt klar!

Så sen skall vi alltså börja redigera kortfilmen, som senare kommer att publiceras här på bloggen. Kaaanske redan ikväll! Vi få se.

Chaachaaa sålänge! Kommer fler uppdateringar idag <3


I en helt annan värld.

Idag har jag varit totalt lost från omvärlden xD. Jag har redigerat film heeeela långa dagen, och kom riktigt långt! 50 minuter är nu klara. Resten skall bli klart imorgon. Men, jag har märkt att man är helt i en annan värld när man redigerar just film. Man tänker oavbrutet på filmen, och har aldrig tid att tänka på något annat... Jag fick en del sms idag, och samtliga fick vänta på svar i ca 20 minuter varje gång av mig, för jag hann inte ens i mina tankar uppfatta att det surrade i mobilen innan jag lagt in ett nytt lager eller någon ny effekt och tanken som kunde slått mig om att jag fått sms redan dött. Hmm. Farligt det där. När jag tänker efter åt jag faktiskt ingenting mellan klockan 12 och 18. Det är inte bra, inte konsigt att jag var hungrig som ett as på vägen hem..

Hur som helst älskar jag verkligen film och kommer nog börja syssla mkt me det på fritiden ^^ Och närta höst blir det ju riktig inspelning av min story förhoppningsvis :O Haha, "Ett dygn i Vara" eller nåt får den väl heta. Kanske "För kärlekens skull"? Sjukt bra story iaf så lär bli bra. Och det lite läskiga är att den är sann liksom, men a jag hoppas på att det kommer bli bra. Manuset är färdigskrivet och jag skall läsa der snart och godkänna det (inte jag som skrivit, utan det är baserat på min skriftliga redogörelse av dygnet). Så, hoppas på att det blir bra :)

Imorgon skall jag börja redigera filmen vi spelade in på Tjolöholms slott i början av juli. Ni som hängt med vet vad det är för någon, ni andra får vänta tills den är klar :)

Puss och Kram på er, nu skall jag förhoppningsvis strax till en av mina sunshines, Linnéa! <3


Hard Work. But Fun Work!


Hmm. I USA-filmen använder jag en del olaglig musik... Inte bra, men den kommer ju ändå inte bli "officiell". Dock skall vi bara använda musik vi har upphovsrätt till i filmen vi skall redigera imorgon :)

Visste ni btw att man få använda all musik av kompositörer som dött för 70 år sen eller mer?

Sjukt bra låt :)

Okey jag är kanske lite efter, men först nu har jag börjat gilla denna låten på riktigt (a). Den är sjukt bra :)


Space Cowboy - Falling Down

Hiss och Diss!

Med mina sprillans nya, otroligt heta hiss-och diss-skyltar, tänkte jag nu hissa och dissa lite!


Min syster - Mycket riktigt, idag skall jag hissa min syster! Inte bara för att hon är snäll och låter mig utge mig för att vara henne när jag beställer saker så som iPhones med mera, utan för att hon under denna dag fixat ny design till min blogg! Tack tack för det ^^. Och måste ju säga att jag diggar killen på taxin ;) DAMN he's hot :O
Så, tack till min syster alltså!


Olika kablar! - Gah! Idag när jag var i församlingshemmet och redigerade film, skulle jag importera det oredigerade materialet från en videokamera... Och vad råkar jag ut för, om inte att det skall krångla med sladduttag på datorn. Jag hatar olika typer av sladdar! Jag röstar för en universalsladd, alltså en som fungerar till allt! Inte typ "USB", "Firewire" och all den skiten! Det pallar jag inte... För det är inte en gång vi redigerat som dessa problem inte uppstått... Så, alltså en rejäl diss till detta lilla fenomen idag!


Kan man annat än hata allt detta krångel? Gah.

Carl Jan Granqvist

För att tillfredställa några av mina bloggläsare (ni vet vilka ni är), så tänkte jag nu bjuda på en liten Carl-Jan Granqvist-specialare! Så, håll i hatten - nu skall ni få lära er ett och annat om denna farschinerande man!

Om Carl Jan

Carl Jan Erik Granqvist föddes i Hidinge, Närke, blir 59 i mars och läser dödsannonserna med stigande intresse. Som riktigt liten kallades han Jan-Erik, som tonåring ofta Charlie. Började senare kalla sig Carl-Jan eller Carl Jan beroende på humöret men använder nu alltmer sällan varianten med bindestreck.


Är gästgivare, vinimportör, entreprenör, skribent, underhållare, ledamot i många styrelser, och medlem i många föreningar.


Bilder på Carl Jan


"En vanlig dag för Carl Jan". Bild från reportage ur DN.

Linslus! Här har vi Carl Jan på Snapshothumör!

Har förövrigt Carl Jans privata mobilnummer om någon vill ha! Kommentera så skickar jag!


Videos med Carl Jan


Från Boston Tea Party hahah vår underbara Carl Jan lär oss hur man med stil dricker champange!
Lärorikt!

Den klassiska Carl Jan-videon (version 1) :D Gato Negro. Btw bidrog denna reklamen till försäljningssucé!

Version 2. Fattar inte varför de finns flera versioner, men a :P

Så då vet ni lite mer om Carl Jan Granqvist! Och, som jag sa, I've got his number if you want! Busringde honom från USA btw det var väldigt kul ^^,

Some Music ^^

Såhär klockan 00:41 dagen innan man skall upp tidigt, så känner jag för att dela med mig lite av kvällens musik :) Upptäckt lite ny ikväll ;) Eller rättare sagt Alexander skickade sin sporifylista och jag gillar nåra låtar skarpt så visar dem för er här ;)Melody Club - Boys in the Girls Room


Melody Club - Fever FeverHot Chocolate - Your Sexy thing             (btw ball video här xD)

Rix FM festival och ett nytt steg i livet.

Då var man just hemkommen från årets upplaga av Rix FM festival i Göteborg. Var trevligt och gillade speciellt Melody Club ;) Har verkligen saknat Rix Morronzoogänget i sommar, och skall bli härligt att börja lyssna igen i höst ^^ Då kommer jag även ha längre till skolan så kommer kunna lyssna på tåget om jag inte gör annat :D Hur som helst var det mys mys :) Var där med Alexander, Patrik, Fredrica och hennes dejt Axel ^^ :) Och det verkade faktiskt inte som att jag, Patrik och Alexander skrämde honom det minsta! Tumme upp på det! Så Fredrica, han är härmed tumme uppad av mig ^^.

Förresten skall jag imorgon ta ett nytt litet steg i livet. Skall nämligen för första gången åka med tåg neeeråt i landet istället för uppåt xD Skall åka med Öresundståget till Halmstad för att komma till Alexander ^^ Och på det fungerar störande nog inte Fritidskortet :/ Så måste skaffa mig ett nytt läskigt kort :O Hjälp, alla dessa attans biljetter! Kunde det inte finnas ett fucking Sverigekort?? :P Ne men seriöst så borde hela sveriges kollektivtrafik skötas av ett och samma bolag, istället för som idag, med bårde Västtrafik, SL, Skånetrafiken, Hallandstrafiken med mera...

Skall bli en skitkul dag imorgon :D <3 Och förresten är det billigt att åka med Hallandskortet som ja ska köpa (som 100-korten vi har här..). Kostar nämligen bara 50 spänn att åka till Halmstad :)Haha, Patrik, Alexander och jag ^^ :) Vi hade miiinst sagt problem me kamerorna XD Använde 3 olika å blev BARA pissbilder förutom när vi va oseriösa xD Hahaha ^^


Hmm... Tror nästan jag joinar min kusin jennies kamp mot kollektivtrafiken. Detta blir läskigt... Men jag vet ju inget än. Jag kanske älskar dessa Öresundståg och Hallandskort ^^ Än så länge verkar de ju rätt smidiga, bara det att man måste köpa andra typer av biljetter och shiett...

Liiite sen videouppdatering från Kårholmen!

Hmm.... Ja nu var det ett tag sen Kårholmsveckan, och jag satt just och kollade igenom bilder och video därifrån.. Och kunde inte låta bli att lite snabbt redigera ihop ett litet fult videoblogginlägg där ni först får höra Fredrica sjunga mycket vackert, sedan ser ni oss dansa ännu vackrare (nat. och musiken är sååå 2010 asså!), och därefter mig försöka immitera en känd svensk bloggare. Någon som kan gissa rätt? Den som gör de får en kram!Nåågot sent som sagt men va fan x) Bättre sent än aldrig, och jag dansar alldeles utomordentligt snyggt!

Photoshopkväll ^^

Ikväll har vart en allmänt mysig kväll tycker jag... :) Snackat typ 3 timmar med Alexander i telefon, photoshopat, käkat otroligt god ost- och brockolipaj som pappas sambo fixade, samt lyssnat typ 50 gånger på Mikas nya låt "We are Golden". Sjukt skönt sound i den btw, men det vet ni redan...

Men, här har vi kvällens åstadkommanden:


Arbetat med Lab.färger, gjort bakgrund samt delar av klädsel oskarpare, samt lagt till lite text. Har även klippt ut denna del av en större bild, så skillnaden mot originalet är stor. Schysst person på bilden btw för er som inte vet vem han är :)


Denna bild är dock halvfärdig - Den helfärdiga med text och allt får ni se om ett tag av olika anledningar ;). Btw, det är Alexander på bilden, och jag har arbetat mycket med Lab-färgerna, kontrastkurvor (a&b), men även gjort världen kring honom en aning snurrig. Man får intrycket av att tiden kring honom står stilla enligt mig, eller vad tycks?


Och så slutligen en helt normal egobild på mig själv. Här har jag ställt in projektet på "Lab-läge" och därefter lagt på "övertoningskarta svartvit" (klart snyggaste sättet att göra en färgbild svartvit) och använt kurvorna a&b även här för att redigera kontrast. Dörren, tröjan samt övrig bakgrund har jag "smetat ut" med utsmetningsverktyget med liten pensel för att få en "taggig" effekt. Detta gör enligt mig att bilden ser lite aggressivare ut. Dock ville jag enbart framställa bakgrunden som aggressiv, så därför smetade jag ut tröjan mjukare. :) Hyfsat nöjd för att vara nybörjare!

Hiss and Diss


Andra Avenyn Webbserie - Kollade SVT:s hemsida en liten stund. Och vad hittar man inte? Måste bara säga att jag ser fram emot att kolla på denna lilla webbserien ^^ Kolla trailern här nedan :)


Tumme upp för SVT!

Busring.se - Hahahah skrattar fan ihjäl mig lyssna på klippet nedan! Måste nästan testa den där tjänsten på någon nån gång ;) Så akta er allihopa ^^!
Saaaknad - Saknad. Just nu dissar jag saknad för jag tycker att jag saknar alldeles för mycket! Dock är saknad något bra som gör att man verkligen märker att man älskar, men just nu för stunden är det piss att sakna. Dock är det jag saknar låååångt ifrån en diss, snarare världens jävla dunderhiss :D

Plums...

Hmm. Henrik är kind of depressed... Och inte av vilken anledning som helst utan för att han varit korkad nog att doppa kameran i det jävla havet! Så här gick det hela till:
 • Henrik är ledare för ett kyrkoläger för små knattar.
 • Henrik är duktig och orkar cykla med dessa knattar ända till havet.
 • Henrik tycker att jobbet är riktigt kul och det blir dags för krabbfiske. Han sätter kameran i snöret runt handleden.
 • Någon liten kille säger att krabban i spannen måste ha vatten för att leva (Henrik var inte bästa krabbfiskaren ens i yngre åldrar).
 • Henrik låtsas att han själv tar initiativet att fylla hinken han håller i med vatten.
 • Henrik böjer sig ner med hinken och fyller den.
 • Henrik hör orden "nämen hörredudu knäppskalle varför doppar du kameran?"
 • Henrik inser vad som just hänt och ropar av reflex ut "J*vla f*tta helv*ttes k*k!" över halva stranden...
--> Henrik får resten av lägret höra "varför säger du f*tta??" av massa småttingar! xD


Gah. Depressed. xD

RIP my camera by the way...


Börjar närma sig...

Skolan börjar verkligen närma sig med stora steg nu tycker jag.. Och Patrik var snäll och visade mig vägen till mitt schema på internet :) Tackar tackar! Så, nu vet jag namnen på alla i min klass, "A1A" och när jag kommer börja och sluta på dagarna. Och jag måste faktiskt säga att jag är helnöjd med schemat! Börjar sent varje dag nästan och det passar mig utmärkt eftersom jag alltid annars brukar vara okapabel att plugga något sista lektionen innan lunch för jag är helt utsvulten! Så, peeerfekt för mig alltså! Längtar tills vi börjar nu... Någon annan som längtar lite?


Snaajsigt värre tycker jag :)  Ingen "extremdag" iaf :D Bara nån jobbig håltimma :)

BRA!

Åh, måste bara säga att jag gillar denna låten skarpt!

- Mika - We are Golden<3<3

iPhonen på väg :)

Nu är jag hemma från Kårholmen igen gott folk! Det har vart en uuunderbar vecka med massa underbart folk. Dans på brännö brygga var skojskoj och likaså mina små båtfärder då vi skulle klara oss utan Fredrica HAHA x) Men men, nu när jag kom hem började jag med att beställa min iPhone 3GS 16GB :). Var verkligen dags nu eftersom min gamla mobil krånglar som fasen! Den får liksom för sig att jag skall ringa folk jag smsar och att jag skall skicka halvfärdiga sms... Jobbigt. Men, nu kommer det snart (3 veckor) en ny underbaring att älska i några år! hehe, så livet leker känner jag :)

Längtar dessutom till imorgon <3Om tre veckor är den min! <3<3 :D

Lata dagar...

Det är lite märkligt.... Men när man är i skärgården så här med vänner, så kopplar man verkligen av. Hemma är man ständigt uppkopplad med allt möjligt - sms, msn, telefonsamtal, blogg, tv med mera... Visserligen har jag tillgång till det mesta här med, men väljer att inte utnyttja det så mycket. Här ligger jag bara nere på madrassen nere vid havet och steker i solen med vännerna och lyssnar på Rix FM på radion vi har ställt där nere... 

Imorgon skall jag antagligen bara göra samma sak som idag - ta det lugnt! :D Åh, gillar detta. Och imorgon är det jag och Agnes som skall laga maten! Skitbra kommer det bli ;) 


Agnes and Henrik goes laga mat tomorrow ;D

"Ja det var dans på brännö brygga" ^^

Då var vi åter i Fredricas sommarstuga efter en mysig danskväll på traditionella Brännö Brygga! Nu diskar Kossis och Dannyboi (HAHA på dom.) och jag står och förundras av hur snabbt mobilt bredband är! Dannyboi har det och det funkar ju finifint... Pinsamt nog snabbare än mitt hemma som sägs vara 24 mbt/s ! Störande. Men nej, nu tror jag vi skall dricka te :)

Dags för årets Kårholmsvecka!

Japp! Då var det alltså dags för årets underbara Kårholmsvecka. Nu låter det som jag pratar om någon form av tradition, och det tycker jag faktiskt att det mer eller mindre är (även fast första gången var förra året!). Förra årets Kårholmsvecka blev en succé och vi hade skitkul hela tiden, så jag hoppas verkligen att årets vecka skall bli lika bra. Redan ikväll tror jag det är dags för det obligatoriska "Dans på brönnö brygga". Hoppas vi inte får motorstopp mitt i natten på havet denna gången då xD Och att vi... hmm.. inte glömmer lanternorna.. hahah.

Hoppas på maassa kul och vackert väder! :D Hemma om några dagar igen ^^ Kanske uppdaterar bloggen undertiden, får se. Pussåhej!


Det känns verkligen inte som ett år sen!


Haha, vilken minikossis! Hahah, jösses va kul å se  gamla bilder ^^ Hoppas det blir mkt såna här eftermiddagar och kvällar även i år <3 Fredrica, vi är bästa kockteamet!


<3

Trots allt rätt ok.

Trots att jag och den jag älskar just tagit en paus, så är livet rätt okey för mig känner jag. Jag har massor av underbara vänner som är underbarare än underbarast mot mig, och som gärna snackar och visar sitt stöd. Jag är så himla glad att jag har dessa vänner. Utan dem hade jag inte kommit långt känner jag... Så man skall verkligen hålla hårt i vänner <3 Förlorar man dem är man körd. Brukar inte tänka på det så ofta, men i såna här situationer blir det liksom tillfälle att göra det.


Så, till alla mina underbara vänner, ett stort Tack för att ni finns <3 Ni betyder mer än ni tror <3.


Crayysy bild men ändå^^ Tumme upp till riktiga vänner! <3

Haha

Jao, har man kul så har man. Denna dagen gör jag absolut inget annat än att dricka kaffe och lalla runt på nätet ^^. Längtar till skolan börjar igen, men framför allt till Torsdag då det blir Kååårholmen med några av de bästa <3. Det blir kul. Mindre kul är det att sitta här hemma och vara sjuk. Det är så många jag vill träffa!


Lite småkul tycker jag faktiskt, klicka här.

Val.

Alla ställs vi inför val. Jämt. Man har alltid ett val, förutom när det gäller en sak - att dö. Det gör vi alla någon gång. Det är det enda vi egentligen inte kan välja. Resten kan vi välja. Vad man väljer kan bero på vad som är lättast, vad som är värt att kämpa för, vad som är logiskt eller kanske vad som bara rent allmänt känns bäst.

Ibland ställs man inför svåra val. Då är det viktigt att noga överväga sina beslut... Vilket inte alltid är så lätt, men det är något man måste göra. Konsekvensanalys kallas det - alltså fundera på hur framtiden kommer se ut beroende på vad man väljer.

För kom ihåg, du har alltid ett val.

Vart är vi på väg?

Hmm.. God morgon på er! Gick in på YouTube och kollade runt lite, och klippet nedan rekommenderades patetiskt nog till mig. Jag bara frågar mig, vart är vi och världen på väg när man kan lägga ut en video där man enbart säger att man har ellära? Eller vad det nu var... -.- Hmm. Löjligt enligt mig.


Förtjänar det här över 29 000 visningar? (Och jag vet att jag nu bidrar till att det blir fleer, men ändå!)

Shoppingberoende?

Hmm... jag har funderat på en liten sak.. Hur märker man om man är beroende av att shoppa? Jag shoppar som ni säkert ver rätt ofta och rätt dyrt/mycket. Allt jag köper behöver jag inte, det är jag medveten om, men däremot trivs jag med att ha en stor uppsättning kläder och skor och assocearer som jag välja och vraka bland! Men jag kanske inte bör prioritera det med tanke på att min sammanlagda inkomst varje månad är prick 1000:-? Samtidigt är det en del av mig, av min person, att ha mycket och shoppa mycket och det är verkligen så jag trivs! Lösningen kanske är att ge sig fan på att hitta ett jobb? Ja, jag skall bannemej göra det... Skaffa jobb alltså, och hmm kanske hålla lite hårdare i de stackars pengar jag har? Hm. Jag börjar inse mina begränsningar. Och jag gillar det inte!


En student med 1000:- i månaden kanske enegtligen inte har råd med en väska för 250$ på Kenneth Cole i New York? Hmm... Kanske skall tänka över det.... Men, jag gillar ju Kenneth Cole och alla andra najsiga affärer i New York! Haha! Som tur är är jag ju inte där varje dag direkt...


Maybee a good idea? :I :D


Kul!

Haha, tyckte denna vart lite kul ^^ Det är min vän hampus och hans vän daniel som verkar ha haft extremt mycket att göra :D Hahah men kul film xD Mer sånt!


Hampus & Daniel

Beroende av att vara borta!

God morgon alla glada.. :) Jag har märkt att jag är beroende av en sak - att inte vara hemma. Låter löjligt, men helt seriöst mår jag dåligt av att liksom vara hemma en dag och bara slappa! Jag måste liksom hitta på något hela tiden! Ett exempel: Inorgon skulle jag vart med Martin, men det sket sig typ totally... Men då klarar jag inte av att bara tänka att nä men ja tar de chill här hemma den dagen istället då... utan jag mååste liksom ut! Hatar att bara vara hemma och mögla man missar så mycket! Så imorgon skall jag träffa Blondie Svensson i Göteborg! Haha, minns inte ens vad han heter... Pinsamt, men ändå. Haha, för mig heter han ju Blondie :)

Idag skall förövrigt min syster ha sitt 18-årskalas här hemma hos mamma :) Hoppas det blir trevligt! Och jag längtar till imon älakar att träffa nytt folk! Ha det alla goa å gláa! <3

RSS 2.0